MYKIDUTA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 calatorie sprancenata ^^si vacanta placuta :)) :tiphat:
Stefan^MG Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ce sa m`ai zic ... o sa mai intru cand ma plictisesc de de sm ;)) sa zic si eu vacanta placuta dar nuj daca chiar o sa ai parte de asa ceva ;)) vezi cum reusesti sa intrii de acolo :>:D Acum app care stie sa faca un site :D? sa facem un forum al aliantei sau un blog ceva :D;)) sa punem acolo si nr de tel si poze cu noi si mai multe ceva de genu si sa nu`l stie de cat cei din guilda a ce ziceti ;;):D?
Osman Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Ce sa m`ai zic ... o sa mai intru cand ma plictisesc de de sm ;)) sa zic si eu vacanta placuta dar nuj daca chiar o sa ai parte de asa ceva ;)) vezi cum reusesti sa intrii de acolo :>:D Acum app care stie sa faca un site :D? sa facem un forum al aliantei sau un blog ceva :D;)) sa punem acolo si nr de tel si poze cu noi si mai multe ceva de genu si sa nu`l stie de cat cei din guilda a ce ziceti ;;):D?http://www.forums-free.com/ro/ google rullz :X :beer:
Stefan^MG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Iuli am vazut da nu faci tu :"> ca mie imi e lene si asa te plictisesti pana pleci in vacanta :-" a ce zici?;;) mai dau o bere cand te intori ai 4 beri de la mine :> hai ca daca ma gandesc pana vi cred ca trebuie toata naveta:))... in fine eu ma tirez la somn maine ne da Sefa rr :X:X:X:X:X sa ne vedeti ce mici rai si artagosi ne facem cu buf de 2,5-3k :X 8->
MYKIDUTA Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Neatza ppl!suntem prea putin ptr chestia cu forumul. abia facem spam aici pe topic :)
Osman Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Neatza ppl!suntem prea putin ptr chestia cu forumul. abia facem spam aici pe topic :)asta cam asa e :P cam 4 ppl fac spam :P
Stefan^MG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Neatza, aveti dreptate da pana mai ieri eram 8-9 in guilda acum subtem vro 15 cred :-?
Osman Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Neatza, aveti dreptate da pana mai ieri eram 8-9 in guilda acum subtem vro 15 cred :-?da si 3 online :)) in game ...pe forum ..pauza
Stefan^MG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 mda asa e doar 3 maxim 4 cand mai da si thory pe aici ceva nu e in regula :-?
thoricik Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ba yo maine plec acasa ka harshova :) vin vineri sa dau examenu la statistica si apoi sambata noaptea plec ,o sa ne vedem cam rarutz :P .... poate mai intri tu si pe DL-ul meu :)va salut pe toti :beer: :crybaby: thora :kiss: PowerFull:-* sa ai mare bafta 1 lvl to go..gg teo :))pfff 399 bara 6 :hair: speram ca azi da mami rr si reusesc sa va ajut cumva mai ales pe cei mari sa dati si voi rr si sa ii ajutati pe cei mai micutzi :D
MYKIDUTA Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 nite all!pai dc dai rr, in primul rand ii poti ajuta pe cei pitici....apoi de la 250-300 vii la cei mari :P
Stefan^MG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Baieti acum toti in grup 1 2 3 bv "mamii" :X:X:X:X felicitari pt rr :D :wub:
Stefan^MG Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 17 iunie 2009 i se acorda :trophy: pt cel mai frumos rr 1 :clapping: Thora
thoricik Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Baieti acum toti in grup 1 2 3 bv "mamii" :X:X:X:X felicitari pt rr :D :wub: 17 iunie 2009 i se acorda :trophy: pt cel mai frumos rr 1 :clapping: Thora Multumesc din suflet esti un scump :-* :wub: usor nu a fost, dar de acum cu siguranta va fi mai frumos pentru ca pot ajuta lumea :-*
focamica Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ce privilegiu sa avem asa GM!spor la exp tuturor!eu trebuie sa pregatesc un memoriu final la master...si nu o sa am timp sa intru iar saptamana viitoare plec din tara...abia astept sa va revad in iulie
MYKIDUTA Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Neatza loome! Congrats teo 4 rr :beer: si la mai multe ! diseara bem? bft foca si vacanta placuta! (ps. nu uita de staful AA)
Stefan^MG Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Am luat examenul \:d/ :X:X:X:X:X Si in caz de aveti o zi prosta priviti aici ceva frumos :-"
thoricik Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ce privilegiu sa avem asa GM! spor la exp tuturor! eu trebuie sa pregatesc un memoriu final la master...si nu o sa am timp sa intru iar saptamana viitoare plec din tara... abia astept sa va revad in iulie yoy mersic focamea mica }{ sa ai grija de tine si sa te distrezi super acolo unde pleci, sper sa ne revedem cu bine Neatza loome! Congrats teo 4 rr :beer: si la mai multe ! diseara bem? bft foca si vacanta placuta! (ps. nu uita de staful AA) mersic myki }{ bem bem diseara Am luat examenul \:d/ :X:X:X:X:X Si in caz de aveti o zi prosta priviti aici ceva frumos :-" ohhhhhh felicitari mami, sa ai parte mereu de cat mai multe succese
Stefan^MG Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Deci pe mn ma streseaza aliantza asta X( juma is nabi si in maniacii pe db 3 nu au exitat ca o guilda serioasa cu vrun caracter full in ea iar cei de pe db 2 stiau cu adevarat sa joace si nu cred ca pe s1 sunt prea multi de pe db 2
MYKIDUTA Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 pana una alta, am rugamintea ca problemele sa le discutam in guild, nu sa ne scoatem rufele pe gard. iar alianta va ramane cum este acum.NITE ALLL! si un weekend placut :P
Stefan^MG Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ia continua neata ompatrioti Mu cum ? a a a ? ia zi :-w =)) mu cum era totusi?