Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Ce sa m`ai zic ... o sa mai intru cand ma plictisesc de de sm ;)) sa zic si eu vacanta placuta dar nuj daca chiar o sa ai parte de asa ceva ;)) vezi cum reusesti sa intrii de acolo :>:D

Acum app care stie sa faca un site :D? sa facem un forum al aliantei sau un blog ceva :D;)) sa punem acolo si nr de tel si poze cu noi si mai multe ceva de genu si sa nu`l stie de cat cei din guilda a ce ziceti ;;):D?

Posted

Ce sa m`ai zic ... o sa mai intru cand ma plictisesc de de sm ;)) sa zic si eu vacanta placuta dar nuj daca chiar o sa ai parte de asa ceva ;)) vezi cum reusesti sa intrii de acolo :>:D

Acum app care stie sa faca un site :D? sa facem un forum al aliantei sau un blog ceva :D;)) sa punem acolo si nr de tel si poze cu noi si mai multe ceva de genu si sa nu`l stie de cat cei din guilda a ce ziceti ;;):D?

http://www.forums-free.com/ro/ google rullz :X :beer:

Posted

Iuli am vazut da nu faci tu :"> ca mie imi e lene si asa te plictisesti pana pleci in vacanta :-" a ce zici?;;) mai dau o bere cand te intori ai 4 beri de la mine :> hai ca daca ma gandesc pana vi cred ca trebuie toata naveta:))... in fine eu ma tirez la somn maine ne da Sefa rr :X:X:X:X:X sa ne vedeti ce mici rai si artagosi ne facem cu buf de 2,5-3k :X 8->

Posted

Neatza ppl!

suntem prea putin ptr chestia cu forumul. abia facem spam aici pe topic :)

asta cam asa e :P cam 4 ppl fac spam :P

Posted

Neatza, aveti dreptate da pana mai ieri eram 8-9 in guilda acum subtem vro 15 cred :-?

da si 3 online :)) in game ...pe forum ..pauza

Posted

ba yo maine plec acasa ka harshova :) vin vineri sa dau examenu la statistica si apoi sambata noaptea plec ,o sa ne vedem cam rarutz :P .... poate mai intri tu si pe DL-ul meu :)

va salut pe toti :beer: :crybaby: thora :kiss: PowerFull

:-* sa ai mare bafta

1 lvl to go..gg teo :))

pfff 399 bara 6 :hair: speram ca azi da mami rr si reusesc sa va ajut cumva mai ales pe cei mari sa dati si voi rr si sa ii ajutati pe cei mai micutzi :D

Posted

Baieti acum toti in grup 1 2 3 :wav: bv "mamii" :X:X:X:X felicitari pt rr :D :wub:

17 iunie 2009 i se acorda :trophy: pt cel mai frumos rr 1 :wav: :clapping: Thora

Multumesc din suflet esti un scump :-* :wub: usor nu a fost, dar de acum cu siguranta va fi mai frumos pentru ca pot ajuta lumea :-*

Posted

ce privilegiu sa avem asa GM!

spor la exp tuturor!

eu trebuie sa pregatesc un memoriu final la master...si nu o sa am timp sa intru iar saptamana viitoare plec din tara...

abia astept sa va revad in iulie

Posted

ce privilegiu sa avem asa GM!

spor la exp tuturor!

eu trebuie sa pregatesc un memoriu final la master...si nu o sa am timp sa intru iar saptamana viitoare plec din tara...

abia astept sa va revad in iulie

yoy mersic focamea mica }{ sa ai grija de tine si sa te distrezi super acolo unde pleci, sper sa ne revedem cu bine

Neatza loome!

Congrats teo 4 rr :beer: :wav: si la mai multe ! diseara bem?

bft foca si vacanta placuta! (ps. nu uita de staful AA)

mersic myki }{ bem bem diseara

Am luat examenul \:d/ :X:X:X:X:X

Si in caz de aveti o zi prosta priviti aici ceva frumos :-"

ohhhhhh felicitari mami, sa ai parte mereu de cat mai multe succese

Posted

Deci pe mn ma streseaza aliantza asta X( juma is nabi si in maniacii pe db 3 nu au exitat ca o guilda serioasa cu vrun caracter full in ea iar cei de pe db 2 stiau cu adevarat sa joace si nu cred ca pe s1 sunt prea multi de pe db 2

Posted

pana una alta, am rugamintea ca problemele sa le discutam in guild, nu sa ne scoatem rufele pe gard. iar alianta va ramane cum este acum.

NITE ALLL! si un weekend placut :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...