Guest Rudy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Pentru ca ne-am spus ce ne deranjeaza.In loc sa ajungem la o intelegere s-a luat o decizie ce poate fi exprimata cel mai bine in propozitia:si-au luat jucariile si au plecat. #-o
Guest Rudy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Sincer ne-am unii daca as crede ca ne va fi mai bine, dar sa fim cu ally ca sa stam pe bara si sa fim la fel de singuri, nush...Acum ramane de vazut ce doreste teo.
Narcisa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Zzzbumi sunt dispusi sa se alieze cu Heaven, daca te uiti la guild sts o sa vezi ca sunt destul de putini in guild dar sunt oameni cu bun simt. Eu zic a ne vom intelege bine cu ei :)
MYKIDUTA Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 rupem aliante, tu? huh..pe cine mai rupem?;)) Ps. neatza pinguinilor :) incercarea moarte n-are, atata timp cat nu avem asteptari de la orice ally, si ne bazam in principal pe fortele proprii.
YonutzD Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 cam nasol ca nu mai pot urmari lupta. la voi merge?
Guest Rudy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A fost foarte placuta conversatia, s-a ajuns direct la faptul ca din partyurile facute de ally sunt scosi membri din guilda, si deja devenise o moda. Inteleg odata, de 2 ori dar deja se intindea pe mai mult timp si in repetate cazuri problema asta si mie unu deja nu-mi mai convenea. Iar cand am aplicat azi aceiasi metoda, sau trezit gurile ca de ce si cum. Si am explicat frumos, micutzzu poate sa faca asta, eu de ce nu pot?Bineinteles ca de acolo a degenerat intreaga poveste, si dupa ce i-am dat cateva exemple lui micutzzu de "acuze nefondate la adresa sa" s-a ofticat si a rupt alianta. Cum am zis mai sus, si-au luat jucariile si au plecat. :bananadance2:Mie personal imi pare rau pentru cei care se intelegeau bine cu unii de acolo, dar asa nu mai putea continua povestea.Cu alianta sau fara acelasi lucru din punctul meu de vedere.
ReKooL Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Gata am revenit de la Sfanta! Imi pare rau ca am ajuns fix cannd o bagau in biserica! Asta e! Vb mai incolo ingame cand ajung in camera! Pana atunci spor guys!P.S: In legatura cu ally! Mie imi pare rau ca unii nu inteleg ideea de for fun! In fine! Sa speram ca lumea se poate schimba!
Guest Rudy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 P.S: In legatura cu ally! Mie imi pare rau ca unii nu inteleg ideea de for fun! In fine! Sa speram ca lumea se poate schimba!Asta e, ai vazut si tu cu ochii tai ce reactie a avut badwolf azi cand dupa al 2-lea d.c mi-am permis sa te iau la mine in party.Sincer, stiam ca nu o sa rezolvam mare branza vorbind azi, dar cum se zice, adevarul doare, si daca nu au putut au ales metoda ce li se parea lor mai simpla.
ReKooL Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 3q-9OJsO9DYHello Puf PufHello little Narci :DP.S. Tsu ... stii cum se spune : The show must go on! Si ca sa vedem lumina mai departe listen to this > Morandi and Smiley - Voila A little chill out music!
ReKooL Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Pe mine personal ma calmeaza! Mai scot si romanii ceva mai aparte !