ReKooL Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Luati si o taiati in doua cu un cutit! Se rezolva :P
YonutzD Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 nu cred ca champ ar fi de acord cu taiatu in 2 :P
ReKooL Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nu trebuie sa fie el de acord! It's for the greater good! Take one for the team :P!
YonutzD Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 vorba e: "take one and split it in two" :Pp.s. nb alls :hello:
YonutzD Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 neatza sper sa aveti cu totii o zi cat mai calduroasa :Pp.s. the boobs are ok,but the brain is missing in action :)) wanna be singers
thoricik Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 GO BOOBS! nb Heaven! unde le tot gasesti nu stiu :dontknow: asta faci tu de fapt noaptea in loc sa lucrezi sau sa dormi? :sef: neata ingerasi, am fugit la job :-*
Guest Rudy Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 unde le tot gasesti nu stiu :dontknow: asta faci tu de fapt noaptea in loc sa lucrezi sau sa dormi? :sef: neata ingerasi, am fugit la job :-* :-?
Guest D4nl.[b0t] Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Un cuplu era in vacanta in Pakistan. La un moment dat au intrat intr-un mic magazin de sandale.Vinzatorul le spuse:- Am niste sandale speciale de care voi doi sunt sigur ca ati fi interesati.Cu ele se poate face sex salbatic, cum face o mare camila a desertului.Sotul simtea ca nu are nevoie neaparata de ele, considerandu-se un maestru al sexului, asa incat il intreaba pe vanzator:- Cum ar putea niste sandale sa imi mareasca potenta?Pakistanezul a replicat :- De ce nu le incerci si vezi de unul singur ?Sotul, s-a hotarat in cele din urma sa le incerce.Imediat ce si le-a pus in picioare, privirea lui a devenit salbatica. Era ceva ce sotia lui nu mai vazuse de multi ani - putere sexuala pura. Cat ai clipi din ochi, sotul l-a impins pe pakistanez, l-a aruncat pe masa si a inceput sa traga de pantalonii tipului. In tot acest timp pakistanezul zbiera:- LE-AI PUS INVERS ! LE-AI PUS INVERS!!!cica e bancul saptamanii...
ReKooL Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Hello ppl! Gata cursurile!App. good joke man =)) ! Mi-a inveselit ziua!
Guest D4nl.[b0t] Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 awww puf,mi-ai batut brutul ;)) pe iduno2