kenjyi Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 :violent: mari chitrosi aia din guilda maniaci daca vrodata o sa dau rr si o sa`mi ceara unu din guilda aia ceva pk direc :ceuameni: in fine spor la liniute ne facem noi mari grasi si frumosi:)):>:DProbabil ai nimerit unul mai chitros, ca altfel n-o sa gasesti maniac care te refuze.
MYKIDUTA Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Neaza loome buna!va retin atentia cu o mica treaba, ca sa nu existe discutii pe urma: pe principiul #cine e om cu mine, sunt om cu el#, cine acorda party in ally, va primi party in ally (indiferent din ce guild face parte). Cei ca nu respecta acest lucru sa nu aiba pretentii cand nu vor fi chemati sau acceptati intr-un pt. ms de atentie :) :beer: ps. acest anunt este postat la tt guildele din ally (fara discriminare)
Stefan^MG Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 App la adresa mea ? uite ca eu nu vreau pt de la alianta nu ca am avut pana acum ca doar numa cu voi am fost in party :P :D :naughty: :violent: :clapping:
MYKIDUTA Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 nu mai, app. de o situatie in care am fost eu azi dimin.
thoricik Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :violent: mari chitrosi aia din guilda maniaci daca vrodata o sa dau rr si o sa`mi ceara unu din guilda aia ceva pk direc :ceuameni: in fine spor la liniute ne facem noi mari grasi si frumosi:)):>:Duof lasa ca nu toti sunt la fel, Maniacii sunt foarte de treaba :Dgl :blink:mersic :">`neatza ;)neata Mihai :-*p.s. azi e zi de mers la cinema :yum:
pogo_mg Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 howgh B) , de ce stati asa jos ? :-? teo ce film ai vazut ? daca poti fa-ne un rezumat :P
Guest ruddyrullz Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Filmul e ca o cursa de masini, de la inceput pana la sfarsit plin de adrenalina si suspans. Il cotez chiar mai bine decat T2. Efecte speciale de top si un storyline bine conturat. Recomand la toti. :right: P.S. Hai cu rr!!
Osman Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Hawwwww....si cea mai veche a lui Romeo Fantastic...care e? :))HAW ca va iau pe C.......u :))MOndenii Rulzz :X::X :tiphat:Edit: am uitat sa va intreb ce faceti? :D >:D<
thora Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Filmul e ca o cursa de masini, de la inceput pana la sfarsit plin de adrenalina si suspans. Il cotez chiar mai bine decat T2. Efecte speciale de top si un storyline bine conturat. Recomand la toti. :right: P.S. Hai cu rr!!si ai uitat ce e mai important, sa mergi sa vezi filmul cu cineva drag :kar: Hawwwww....si cea mai veche a lui Romeo Fantastic...care e? :))HAW ca va iau pe C.......u :))MOndenii Rulzz :X::X :tiphat:Edit: am uitat sa va intreb ce faceti? :D >:D< noi facem bine =)) spammer
Osman Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 si ai uitat ce e mai important, sa mergi sa vezi filmul cu cineva drag :kar: noi facem bine =)) spammer NINJAAAAAAAAAAA lasa dreaq Nova aia k imi bubuie sfecla
MYKIDUTA Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 nite! cine da rr in noaptea asta? :comp1: :cool2:
Stefan^MG Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Vai da ce cald :-s care zicea ca da o bere rece :wub: iulii cumva tu ?:-"
MYKIDUTA Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 :beer: mmmmmm....ce a mers ^^...da mi-e foame acu #-o
Osman Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 ba yo maine plec acasa ka harshova :) vin vineri sa dau examenu la statistica si apoi sambata noaptea plec ,o sa ne vedem cam rarutz :P .... poate mai intri tu si pe DL-ul meu :)va salut pe toti :beer: :crybaby: thora :kiss: PowerFull