YonutzD Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 pai daca nu ai cerut cu bancnota care trebuie :))
NoComment Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Vai de mine , deja aveti 2 pagini de cand am postat aici ultima oara =)) Mari spammeri :crazy:
ReKooL Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Astia sunt spammeri profesionisti! Au si diploma de atestat :D
YonutzD Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 si suntem recunoscuti de comunitatea internationala a spamerilor din Romania
ReKooL Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Apropos...! Ii rup o mana la bruta ta daca se mai ia de al meu :D !
kenjyi Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Hai sa mai povestim si lucruri serioase. Dupa cum stiti cu totii, sau macar cei care joaca de mai mult timp, sa dai rr-uri de unul singur e palpitant la inceput, dar devine plictisitor cu timpul. Experienta pe care o obtii la 1 rr stand singur pe spot e mai mica decat cea obtinuta stand pe acelasi spot in PP. Poate unii din voi nu cunosc lucrul acesta. Cu siguranta http://img132.imageshack.us/i/screen101116580000.jpg/ faptul ca, in guild, crestem impreuna. Cine vrea sa creasca singur e invitat sa-si caute norocul in alta parte.Usor usor o sa avem toti destule rr ca sa putem sta singuri pe spot. Ce vom face cu aceste rr-uri e treaba fiecaruia, insa abia de acum se va vedea cine face parte din guild cu numele si cine cu sufletul.Am print si cu numele personajului, am stat destul langa el ca sa stiu ca era pe spotul lui, si nu-l tinea pentru nimeni, stiu si ca nu era aproape de rr. Prefer sa nu-l deconspir, insa din punctul meu de vedere el nu mai face parte din Heaven.
ReKooL Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 riky sau D!no? Nu e nevoie sa acoperi pe nimeni!
MYKIDUTA Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Hai sa mai povestim si lucruri serioase. Dupa cum stiti cu totii, sau macar cei care joaca de mai mult timp, sa dai rr-uri de unul singur e palpitant la inceput, dar devine plictisitor cu timpul. Experienta pe care o obtii la 1 rr stand singur pe spot e mai mica decat cea obtinuta stand pe acelasi spot in PP. Poate unii din voi nu cunosc lucrul acesta. Cu siguranta http://img132.imageshack.us/i/screen101116580000.jpg/ faptul ca, in guild, crestem impreuna. Cine vrea sa creasca singur e invitat sa-si caute norocul in alta parte.Usor usor o sa avem toti destule rr ca sa putem sta singuri pe spot. Ce vom face cu aceste rr-uri e treaba fiecaruia, insa abia de acum se va vedea cine face parte din guild cu numele si cine cu sufletul.Am print si cu numele personajului, am stat destul langa el ca sa stiu ca era pe spotul lui, si nu-l tinea pentru nimeni, stiu si ca nu era aproape de rr. Prefer sa nu-l deconspir, insa din punctul meu de vedere el nu mai face parte din Heaven. :closed: s-a lamurit. a fost o ratacire de moment :)