Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Am doua brute :)! Fix sub unde scrie guild ! Poate ne hartuim si noi cand cresc mai mare :

Am patit si faza cu plasa! Si apoi trosc doua maciuci dupa ureche si somn :| !

Posted

cam pe la lvl 5-6 ne prinzi....ca de acolo creste mai greu xp

ps. testeaza vreo 4-5 ca ai sanse mai mari sa ramai cu 2 competitive

Mc de sfat :) Am sa vad eu cum si ce fac ! Oricum e frumushel joculetzul! Nici nu consuma timp !

Posted

si cauta sa te lupti la inceput cu aia de nivel mai mic si care nu au arme sau animale. si pana cresti la niv 5-6 poti sa te iei numa de aia. ai optiunea de cautare

iti recomand pe "Dilman" pe moment

Posted

ps. teo fa si o bruta elf sa imi dai buff sa ii spargem mufarina lui Yonut :)0

este si elf? :rofl2:

aoleooo, da ce rea e thoricik.....si in plus i-a mai dat si furca de dracusor ^^

ps1. da ce catuse cu blanitza ai ^^

ps2. sa iti pui parola la cont sa nu ai surprize

am pus parola :D doar ca nu stiu sa joc jocul, cu schimbi comenzile etc :D

Posted

jocul e f simplu si nici nu consuma timp.....intri pe cont, dai pe arena, cautare adversar, se bate automat, iei pauza pana a doua zi ;P easy like fish ;)

recomand ca sa mai trestezi 2-3 char in plus sa afli ce optiuni mai exista prin joc :P just for fun

iar aici vom posta cele mai haioase lupte cu charele principale (in general nickul dp link ca sa ne dam seama ce si cum)

ps. teo> m-a cautat azi in joc Crocofilu. cica s-ar fi rapucat. dc e asa si putem face un loc sa imi spui si mie plz. ms.

Posted

jocul e f simplu si nici nu consuma timp.....intri pe cont, dai pe arena, cautare adversar, se bate automat, iei pauza pana a doua zi ;P easy like fish ;)

recomand ca sa mai trestezi 2-3 char in plus sa afli ce optiuni mai exista prin joc :P just for fun

iar aici vom posta cele mai haioase lupte cu charele principale (in general nickul dp link ca sa ne dam seama ce si cum)

ps. teo> m-a cautat azi in joc Crocofilu. cica s-ar fi rapucat. dc e asa si putem face un loc sa imi spui si mie plz. ms.

este loc evident :D cand vreti sa imi spuneti sa il luam

nu poti schimba nimic,asta fiind si farmecul

e cum a zis myki. si mai mult de 5 min pe zi nu consumi pt fiecare char

hrrr pai it's no fun asa :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...