ReKooL Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Am doua brute :)! Fix sub unde scrie guild ! Poate ne hartuim si noi cand cresc mai mare :Am patit si faza cu plasa! Si apoi trosc doua maciuci dupa ureche si somn :| !
MYKIDUTA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 cam pe la lvl 5-6 ne prinzi....ca de acolo creste mai greu xpps. testeaza vreo 4-5 ca ai sanse mai mari sa ramai cu 2 competitive
ReKooL Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 cam pe la lvl 5-6 ne prinzi....ca de acolo creste mai greu xpps. testeaza vreo 4-5 ca ai sanse mai mari sa ramai cu 2 competitiveMc de sfat :) Am sa vad eu cum si ce fac ! Oricum e frumushel joculetzul! Nici nu consuma timp !
YonutzD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 si cauta sa te lupti la inceput cu aia de nivel mai mic si care nu au arme sau animale. si pana cresti la niv 5-6 poti sa te iei numa de aia. ai optiunea de cautareiti recomand pe "Dilman" pe moment
thoricik Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 ps. teo fa si o bruta elf sa imi dai buff sa ii spargem mufarina lui Yonut :)0este si elf? :rofl2:aoleooo, da ce rea e thoricik.....si in plus i-a mai dat si furca de dracusor ^^ps1. da ce catuse cu blanitza ai ^^ps2. sa iti pui parola la cont sa nu ai surprizeam pus parola :D doar ca nu stiu sa joc jocul, cu schimbi comenzile etc :D
thoricik Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 zi mai yonutz :D cum schimbi armele, atacul, etc ? :D
MYKIDUTA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 jocul e f simplu si nici nu consuma timp.....intri pe cont, dai pe arena, cautare adversar, se bate automat, iei pauza pana a doua zi ;P easy like fish ;)recomand ca sa mai trestezi 2-3 char in plus sa afli ce optiuni mai exista prin joc :P just for fun iar aici vom posta cele mai haioase lupte cu charele principale (in general nickul dp link ca sa ne dam seama ce si cum)ps. teo> m-a cautat azi in joc Crocofilu. cica s-ar fi rapucat. dc e asa si putem face un loc sa imi spui si mie plz. ms.
YonutzD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 nu poti schimba nimic,asta fiind si farmecule cum a zis myki. si mai mult de 5 min pe zi nu consumi pt fiecare char
thoricik Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 jocul e f simplu si nici nu consuma timp.....intri pe cont, dai pe arena, cautare adversar, se bate automat, iei pauza pana a doua zi ;P easy like fish ;)recomand ca sa mai trestezi 2-3 char in plus sa afli ce optiuni mai exista prin joc :P just for fun iar aici vom posta cele mai haioase lupte cu charele principale (in general nickul dp link ca sa ne dam seama ce si cum)ps. teo> m-a cautat azi in joc Crocofilu. cica s-ar fi rapucat. dc e asa si putem face un loc sa imi spui si mie plz. ms.este loc evident :D cand vreti sa imi spuneti sa il luamnu poti schimba nimic,asta fiind si farmecule cum a zis myki. si mai mult de 5 min pe zi nu consumi pt fiecare charhrrr pai it's no fun asa :D
YonutzD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 asteapta sa mai cresti vreo cateva lvl-uri si ai sa vezi.poti urmari si alte partide mai tari,cum sunt alea din arena ca sa te convingi :)
MYKIDUTA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 am uitat...HAI ROMANIA!....ca ne facem iar de ......
ReKooL Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ciocolata pe draq! Aia erau deseuri menajere! Rebuturi de la antrenamet :D !