MYKIDUTA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 ps. teo fa si o bruta elf sa imi dai buff sa ii spargem mufarina lui Yonut :)0
YonutzD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 nu mai visa myki cu ochii deschisi :))p.s. si-a facut si thora bruta - thoricik,aviz amatorilor care vor sa se razbune pt faptul ca sunt fortati sa stea in Heaven,in loc sa plece in alt guild :P
MYKIDUTA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 aoleooo, da ce rea e thoricik.....si in plus i-a mai dat si furca de dracusor ^^ps1. da ce catuse cu blanitza ai ^^ps2. sa iti pui parola la cont sa nu ai surprize
ReKooL Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Noroc pe thoricik cu arma aia ! :D Mie mi-a dat o javra :| ! WTF
YonutzD Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 are deja parola. am vrut sa intru eu si sa-ti dau de "furca" :))p.s. o sa fie super cand o sa le avem toti pe toate. atunci sa vezi damage :P
MYKIDUTA Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Noroc pe thoricik cu arma aia ! :D Mie mi-a dat o javra :| ! WTFce nik ai?ps. javra in combinatie cu scut+bat sau bata/cutit e super tare....distrage atentia adversarului si tu poti ataca la tinta (e nasol cand adversarul are plasa ca iti blokeaza cainele). ps. poti avea si 2 caini si sa vezi atunci fun ;))