l@aur Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 neatza...ma primitzi la voi in guild .?? elf serios lvl 308..name -=GSS=-
VeninMG Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Finaly RR! Multumesc guildei si celor din ally pt realul ajutor acordat!
Guest D4nl.[b0t] Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Neatza somnorisilor! gg Venin :) felicitari! ce mai e pe aici? :-?
Guest D4nl.[b0t] Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 nu sunt la servici, muhaha. e ziua cu spam d youtube :D
thoricik Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 neatza...ma primitzi la voi in guild .?? elf serios lvl 308..name -=GSS=-Am cam avea nevoie de elfi :D mai ales serios, cauta-ma maine in joc dupa ora 17 si mai vorbim :Dneatzaneata micu :D se vede cand e el la taste :">Finaly RR! Multumesc guildei si celor din ally pt realul ajutor acordat!Felicitari Veninas pentru rr :-* sa ai parte de cat mai multe :"> tu ce alegi acu ca ai rr? tot Honey?:D
micutzzu13 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Am cam avea nevoie de elfi :D mai ales serios, cauta-ma maine in joc dupa ora 17 si mai vorbim :Dneata micu :D se vede cand e el la taste :">Felicitari Veninas pentru rr :-* sa ai parte de cat mai multe :"> tu ce alegi acu ca ai rr? tot Honey?:Dtot ios patty =))numa k mi lene sa ii scot contu lui:))k se enerveaza knd nui a lui =))) :hello: