Dropkillerz Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 esti si nuba,deci sunt doua motive la mijloc -_-
Narcisa Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 esti si nuba,deci sunt doua motive la mijloc -_- Fugi ma ;;) nb :hail: Nb :bye:
Dropkillerz Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Fugi ma ;;) n-are cum ca m-am ganditm-ai stai mult nubo ?:D
Dropkillerz Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 daca mu ar fi un obiect,as fi devenit violent,lasa-l dracu :(joaca ca mine ballance :lol:
Brook Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 m-am plictisit tare...thora a uitat sa ma ia in guild.. ma doare spatele....
thoricik Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 :news: In sfarsit primul RR, multumesc celor care m-au ajutat (Tsu, Thora, Jekyll (ca i-am furat experienta), riky si cei care au mai contribuit la cresterea mea se stiu ei :P Va mai deranjez la urmatorul :> ohhh felicitari micutule, la mai multe :"> speram sa nu pleci prin Honey acum ca ai 1 rr :"> m-am plictisit tare...thora a uitat sa ma ia in guild.. ma doare spatele.... }{ pai maine seara sunt on dupa 22 :"> da un pm ceva....pentru spatic un masaj bun ar merge }{ Buna dimineata heavenilor :P }{ ice you lil spammer :"> p.s. acum mi-am terminat de aranjat hainele in noul dulap, de la ora 22 de cand am ajuns de la job ... ohh ce viata incitanta am o.O
VeninMG Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ohhh felicitari micutule, la mai multe :"> speram sa nu pleci prin Honey acum ca ai 1 rr :">nu nu..el se duce HH :)))
Guest D4nl.[b0t] Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Neatza :) Felicitari Conor! La mai multe :D daca pleci HH sau altundeva pk for life pe tine da' n ucred k e cazu :P BTW am intarziat la munca :)) stiti voi ce bine am povestit aseara...? :D Have a nice day!
Pattytzi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 ' date='Oct 8 2009, 08:53' post='4291998']Neatza :) Felicitari Conor! La mai multe :D daca pleci HH sau altundeva pk for life pe tine da' n ucred k e cazu :P BTW am intarziat la munca :)) stiti voi ce bine am povestit aseara...? :D Have a nice day! mda...cu bancurile voastre carnoase si cu godenu + 6 dina ida #-o mai repetam seara si astazi???? :pray: =)) apropo....neatza :D
Horia! Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://www.ilovemyjournal.com/media/1/Nacktmull.jpg
Pattytzi Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 http://www.ilovemyjournal.com/media/1/Nacktmull.jpg ce urat ii :))