Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

neata :D

Guildul Heaven se va reface, Imparat doreste sa intre in guild la prietenii lui el GM fiind automat guildul va fi dispersat. Pentru cei care doresc sa reintre pm thora sau Mykidutza ca sa va luam. :-*

Posted

Mult prea multa liniste aici:-w maine scriu eu niste romane despre elodia si tot fac inca 3 4 pagini:)))) =)) hai ca ma duc la afk spor la liniutzeee:D app sunt de curand in guilda :"> sperc ca nu am gura prea mare :-"

Posted

buna :D :bananadance2: am mai facut 2 lvl :nanana: e un sm mai mare ca mn in guilda am de gand sa`l intrec inca 3 lvl si`l ajung:>

A si app e sfarsita povestea cu elodia au gasit`o si pt cei care nu stiau totul a fost regizat pt a face audienta asta in caz de a crezut careva .

A si app as vrea asa daca nu sunt prea indrasnet si nu o dau in nesimtire :"> :

1-regulament la guilda ca sunt 9u si nu vreau sa fiu dat afara si sa ma gandeasc a 2 zi dc

2-regulament de alianta

3-daca sunteti de acord sa mai bagati in guilda 2 prieteni de ai mei

Ms anticipat sper sa nu se supere careva ca am intrebat ...daca se supara dau :beer: si o dam la pace:D

Posted

De plictiseala neavand ce face m`am gandit sa fac eu un regulament

-1- bun simt si respect

-2-fara limbaj neadecvat chiar daca sunteti buni prieteni/prietene nimeni nu trebie sa vada niste cuvinte neadecvate se intelege ce fel de cuvinte

-3-egalitate intre toti membrii guilde indiferent ca unu are rr si altu lvl 100 trebuie sa fim toti egali

-4-fara trade in guilda daca ai ceva si vrei sa dai moca bn daca nu nu mai dati

-5-fara pt pls si repetarea in exces ca doresti pt sau un item

-6-chemati membrii guildei cand aveti spot

-7-fara sa postezi guilda sau alianta sau sa incerci sa vanezi un juktor

-8-nu cereti pt daca nu puteti sta on nu e nimeni obligat sa va pazeasca aici e vb de bunul simt al fiecaruia

-9-orcine nu poate intra cateva zile bune sa anunte gm respectiv membrii guildei

-10- multumesc daca ati pierdut timpu sa cititi bazaconiile din capusorul meu hai spor laliniute sa vina RR-uL :X

Posted

hai noroace iar :P

1. da Stefan....ce ai scris acolo sunt reguli de bun simt si fair-play, si deoarece majoritatea din guild si chiar din ally ne stim de mai multa vreme nu am simtit nevoia sa le si postam, dar.....daca vrei un regulament scris, ceea ce ai spus tu acolo e ok ptr toti

2. iar cu prietenii tai care vor in guild, am rugamintea sa treaca si pe aici, sa citeasca regulamentul, si daca sunt de acord, mai ramane sa o prinzi pe thora on ;))

3. ps. ptr thora: mai avem de recuperat in guild pe God/Father, Eowin (am vb azi cu ea), focamica si eventual, LoadinG_SM (daca mai doreste)

cya soon1 b-(

Posted

De plictiseala neavand ce face m`am gandit sa fac eu un regulament

-1- bun simt si respect

-2-fara limbaj neadecvat chiar daca sunteti buni prieteni/prietene nimeni nu trebie sa vada niste cuvinte neadecvate se intelege ce fel de cuvinte

-3-egalitate intre toti membrii guilde indiferent ca unu are rr si altu lvl 100 trebuie sa fim toti egali

-4-fara trade in guilda daca ai ceva si vrei sa dai moca bn daca nu nu mai dati

-5-fara pt pls si repetarea in exces ca doresti pt sau un item

-6-chemati membrii guildei cand aveti spot

-7-fara sa postezi guilda sau alianta sau sa incerci sa vanezi un juktor

-8-nu cereti pt daca nu puteti sta on nu e nimeni obligat sa va pazeasca aici e vb de bunul simt al fiecaruia

-9-orcine nu poate intra cateva zile bune sa anunte gm respectiv membrii guildei

-10- multumesc daca ati pierdut timpu sa cititi bazaconiile din capusorul meu hai spor laliniute sa vina RR-uL :X

Perfect! exact regulile nescrise :D

p.s. Myki am recuperat pe Eowin, mai raman restul :-*

p.s.s Bun venit noilor membrii speram sa va simtiti ca si acasa :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...