YonutzD Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 myki,ai uitat cine te-a hranit cand ai fost mic,cine ti-a dat primul cutit ca sa castigi prima ta lupta :P
MYKIDUTA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 myki,ai uitat cine te-a hranit cand ai fost mic,cine ti-a dat primul cutit ca sa castigi prima ta lupta :P asta nu e o scuza :)
VeninMG Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 mneatza all! congrats celor ce au dar rr, si sa nu ne uite ;) ps. marti..3 ceasuri rele....sau 3 minute ptr altii ^^ cu dedicatie, fara nr, fara nr.....ptr Yonut si Venin Your Brute has crushed VeninMG. 2 experience points gained. Your Brute has crushed Yonutz:D. 2 experience points gained. Your Brute has crushed YonutzzD. 2 experience points gained. The pupil haiazi goes to level 4. 1 experience point gained.. Your Brute has survived to YonutzzD. Mykidutza goes to level 4! Speed improved. Bonus: hachet Your Brute has crushed Sigmur. 2 experience points gained. ceva mai competitiv aveti? ;)) ai noroc ca nu mai am lupte astazi..da de maine te vanez :D
MYKIDUTA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 sa nu uiti....si sper ca ai si ceva mai bun :) :beer:
VeninMG Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 sa nu uiti....si sper ca ai si ceva mai bun :) :beer:de maine te hartzuiesc :))
YonutzD Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ia te uita myki,cineva totusi te-a batut. tot un elev de-al meu :Phttp://img202.imageshack.us/img202/4791/winner.jpgthe fightfight 2
MYKIDUTA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 ia te uita myki,cineva totusi te-a batut. tot un elev de-al meu :Phttp://img202.imageshack.us/img202/4791/winner.jpgthe fightfight 2pune si restul de 10+ care au luat bataie ^^ps. sa imi dai pm pe forum cum ai facut sa pui linkul asa, cu bataia, sa pun si eu fara sa luam suspend ptr reclama :P
MYKIDUTA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Humiliation!!! :) For amusement :Peu zic de acum sa bagam doar lupele intre charele oficiale :)ps. mai vrea sa devina cineva bruta?....just for fun^^..poate facem si clan acolo :)
ReKooL Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Hi again :D! Sup people? Off imi lipseste spam-ul! :)
ReKooL Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 E inceput de an Narci! Curatenie prin camere de camin! Prietena nu ma lasa in pace! Fa aia fa aia! aoleu :)
Narcisa Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 :))Trec si astea...noi sa fim sanatosi. Mai e timp de spam :)