kenjyi Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Conor, Myki, Veninosul n-au dat inca rr?? Nu stiu ce fac oamenii astia, mie nu mi-a luat mai mult de-o luna primul rr :-jLE: renuntati si voi la pozele alea de la semnatura, ca mi se incarca pagina intr-o ora :hair:
Julika Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Da este oke...nu e lumea asa vorbareatza ca aici da merge...sper sa dau rr pana la sfarsitul saptamanii :unsure: Mi-era dor de voi :hug:
ReKooL Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Pacat ca ai plecat! Mai vb cu noi! Spor la rr's! Vb mai tarziu! Iar treaba!
Julika Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Oke Puf spor si tie.. am sa intru mai des :bye2:
MYKIDUTA Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 mneatza all! congrats celor ce au dar rr, si sa nu ne uite ;) ps. marti..3 ceasuri rele....sau 3 minute ptr altii ^^ cu dedicatie, fara nr, fara nr.....ptr Yonut si Venin Your Brute has crushed VeninMG. 2 experience points gained. Your Brute has crushed Yonutz:D. 2 experience points gained. Your Brute has crushed YonutzzD. 2 experience points gained. The pupil haiazi goes to level 4. 1 experience point gained.. Your Brute has survived to YonutzzD. Mykidutza goes to level 4! Speed improved. Bonus: hachet Your Brute has crushed Sigmur. 2 experience points gained. ceva mai competitiv aveti? ;))
Bastia Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 alle les bleu :D sc bastia!ca sa nu zica lume ca nu trecem si pe la ally :D