SoulKing Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 sunt ok regulile aliantei, si le vom respecta fiindca sunt de bun simt NU FIINDCA LE CERE SAU LE IMPUNE CAREVA (oricine ar fi el ^^).ca atare...NITE ALL :)...... :beer:ok :beer:
pogo_mg Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 eu propun si o poza cu buletinul in mana :whistle: of, tot off este :crybaby:
MYKIDUTA Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 neatza......ce zi de bagat somn :)pogo, minciunica mica ce esti...hai odata ca o sa o luam si pe tania cu un char :bananadance2:
pogo_mg Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 neatza......ce zi de bagat somn :)pogo, minciunica mica ce esti...hai odata ca o sa o luam si pe tania cu un char :bananadance2:n`neatza la amiaza spre seara...tot nu te-ai prins ce off cu of unde vreau eu sa intru :P...ce somn fac eu imediat :D
thoricik Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 eu propun si o poza cu buletinul in mana :whistle: of, tot off este :crybaby:tu mai bine ai propune sa intri odata in Heaven :-*p.s. interesante, lungi si cu bun simt regulile...
MYKIDUTA Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 gata, ne-am plictisit?..nu mai da nimeni pe aici? :crybaby:
i sin Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 neaţa ingerasi ^_^pag 2? <_<ps: thora am facut lvl de summon la biscuit :> daca ai nevoie pm ;;)
MYKIDUTA Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 NEATZA loome!si LA MULTI ANI COPII! (urare adresata si celor care au dat in mintea copiior si inka mai joaca MU ) :beer:
MYKIDUTA Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 NEWS!!!dc tot s-a inchis momentan sv, sa fac si up-date la stiri:am reorganizat guilda si acum noul GM este Imparat (ca atare, dati-mi pm/mail, mie sau la oricine din guild ca sa va recuperam )deocamdata atat :)....restul aflati in cateva zile dc toate merg bine :beer:
SoulKing Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 no problem este bine macar ca ati anuntat cea ce este foarte bine spor si la voi in continuare :beer: cu Respect Andrey :)
thoricik Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 neaţa ingerasi ^_^pag 2? <_<ps: thora am facut lvl de summon la biscuit :> daca ai nevoie pm ;;)ohhhh si are si crema acum biscuitele? :}{buna ziua !neata :">no problem este bine macar ca ati anuntat cea ce este foarte bine spor si la voi in continuare :beer: cu Respect Andrey :):}{ mai da mai des pe la spam cu noi Andrei p.s. LA MULTI ANI COPILASILOR! si celor care mai au inca suflet de copil, va pupa mami :-*
MYKIDUTA Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 neatza loome!sunt mahmur.....m-am imbatat cu..suc :))
kenjyi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Neatza.http://img197.imageshack.us/my.php?image=screen060215220003.jpg :>