YonutzD Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 eu zic sa crestem,luam castelu si apoi punem sa plateasca bilet la intrare :P
C@mPionuL Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 pana crestem sa va zic un banc :))Cica era Bula si Strula . Strula moare , Bula se duce la o redactie de asta de ziar sa dea anunt . Ii spune redactorului sa scrie : Strul mort ! . redactorul spune: pai la cati bani a-ti dat mai puteti spune 2 cuvinte.La care Bula : A bine atunci scrie asa "Strul mort ! Vand trabant! " banc spus de profu de istorie :))
YonutzD Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 e bine totusi ca a ales meseria de profesor si a renuntat la cea de comediant
Horia! Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 glumeam .........cum sa fie fain ? :))))))))))
YonutzD Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 e super fain,dar eu zic ca sunt mai bune daca le gusti numai tu in intimitate :P
thoricik Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 deci, din cate mi s-a spus , nu suntem o guilda unita . suntem alandala .deoarce gm`ul nu se ocupa de noi ......un timp poate ar fi mai bine sa ramanem fara alianta sau sa cautam o alianta care sa se simta bine cu noi asa cum suntem " slabi! " ;)mda, daca e asa imi cer scuze =(( ce am auzit eu este altceva ... 1. Venin ar fi cautat pentru party jucatori si a indraznit sa dea si post pe server ceea ce nu a convenit aliantei2. faptul ca l-am luat pe Alxx in guild (jucator ce a iesit sau a fost scos din SeVeN)3. Si motivul care cred eu ca este... suntem guild mic si nu prea putem ajuta...mai ales pentru siege.Momentan asta este cine ne vrea, ne vrea asa cum suntem deoarece dragoste cu forta nu se poate...ceea ce propun eu totusi ca o metoda de a ne mobiliza un pic este :readthis: : macar cateva zile cei mai mari sa lasam datul singuri pe spot sau party cu alte persoane si sa ajutam pe cei non rr sa dea macar 1 rr pentru ca atunci le va fi mult mai usor ori singuri, ori in party.
thoricik Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 mesaj ptr Gm ul aliantei:poate te obosesti si ai si bunul simt sa dai si o explicatie ptr comportamentul tau de baron local, in speta faptul ca ai scos un guild din ally fara macar sa intrebi pe cineva despre decizie (tin sa iti amintesc cand este a 2-a oara cand faci asa). din atitudinea ta se vede cam cat respect si importanta acorzi celorlalte guilde din ally.va dorim cale batuta si sa aveti parte de ceea ce ne doriti si noua. se pare ca nu impartasim aceleasi principii.Frumos si adevarat! trecem noi insa peste toate ;;)
Guest Rudy Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Din punctul meu de vedere nu s-a schimbat nimic, cum am precizat si in joc, cu ally sau fara acelasi lucru.Deci sa ma astept la asa ceva, intrebarea era nu de ce, ci cand. Poate asta ne va motiva sa ne ajutam mai mult intre noi, eu cel putin stiu ca asa am tot facut. :right: