MYKIDUTA Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 slab rau..... :bananadance2: sunt meciuri parca
ReKooL Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Am ramas in urma cu spam-ul personal :((! Recuperez eu ! Doamne ce chef de somn afk-ist am :D !
YonutzD Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 neatzasper ca ati dormit bine pentru ca se apropie week-endu :beer: :D
ReKooL Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Neatza all you happy people ! Hai cu weekendul sa mai vad si eu chat-ul verde :D ! P.S. Felicitari pentru rr Hutz! Sa il stapanesti fericit !:DP.S.S. Hai riky cu rr :D !
GodrIc Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Neata :DGata cu restantele :hello:Era sa ajungem pe pagina 2 :o@Sly: Ai postat in topic link`ul la acel filmulet facut de cineva care nu are nici cea mai vaga idee despre ce se intampla, daca nu vroiai o parere de ce l-ai postat ? :) Nu m-am suparat pentru ca nu as avea de ce sa ma supar dar nu e primul film de acel gen care il vad si sunt cam satul de ele, deoarece, cum am mai spus, cei care le fac nu au nici cea mai vaga idee sau au avut o mica experienta neplacuta (probabil cauzata de ei de la bun inceput) si incep aceste campanii de "informare" cautand alti oameni cu care sa mai planga un pic pe acea probleama. Little advice for them, grow up and get over it, nu ne vor lua ungurii tara :oDon't take it so personaly by the way, it's just a general opinion.PS: Gz hutz pt rr :D
ReKooL Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Neatza God ! Ai timp sa rasufli usurat momentan ! :DYeah first on page !
GodrIc Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dap pana in Ianuarie am timp :DCred ca o sa-ti fur sig`ul sa-l modific un pic, dar sa ajung acasa ca de la servici nu merge :P
ReKooL Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dap pana in Ianuarie am timp :DCred ca o sa-ti fur sig`ul sa-l modific un pic, dar sa ajung acasa ca de la servici nu merge :PSi asha nu am copyright pe el :D ! Go right ahead :)
GodrIc Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 :))Am reusit sa racesc si nu-mi dau seama cum :S