C@mPionuL Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 salut :) of of si cu internetul asta ... ieri nu a mers deloc -_-
Guest Burada Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 sal colegi ... sper sa nu ma scoateti din guild ..k is la facultate si ma mut dintr-o camera in alta pe la camin :P mc :P
Sly Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pff, nu dar am stat destul prin acele zone sa-mi dau seama ca majoritatea exagereaza si se pare ca tu esti unul dintre ei. Si cum am spus nu sunt ungur dar nici nu ma cheama Funar *wink wink*And on a more "happy" note, neata, exam incoming! :DCum se mai plictiseste lumea pe aici ? :PEi şi ce te strofoci aşa, era o glumă şi in plus nu cred că ţi-am cerut părearea.Iar ca o părere personală (poţi să faci caca pe ea), chiar sunt probleme şi au fost probleme acolo, chiar dacă nu dai tu importanţă sau nu-ţi pasă.Doamne, nu te mai supăra aşa. :-??
ReKooL Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 O dat Domnul si am terminat si cu zilele astea doua ! Sal all :D ! :bananadance2:
MYKIDUTA Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 good mornin :)....adica DESTEPTAREEA :P ei......hai gata cu scandalul , ca vin alegerile si va linistete base pe am2 ^^
ReKooL Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 good mornin :)....adica DESTEPTAREEA :P ei......hai gata cu scandalul , ca vin alegerile si va linistete base pe am2 ^^ Base Sucks :)