dscjudge Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Pagina mea: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:
AngeL Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Slab spam. N-ai prins vremea gloriei mele, să vezi tu acolo spam. :)) Am îmbătrânit. :(
AngeL Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 eu ma lupt cu raceala Tine-te tare, da-i in gura, rupe-i capu, ia o aspirina, un paracetamol, un hustle hard, un masaj erotic etc etc..... maybe will pass. (m-am trezit cu pofta de hatza hatza) ar fii mai bine sa ma pun la loc ... maybe will pass. (Totdeauna ma inving homoni, e o lupta continua intre hormoni si neuroni, nu mai rezist, ma predau ( la mine in cap e o uzina ) N`dimineata and super/galactico/planetar HUSTLE! Hustle made the world better, so lets do it! Eu ma lupt cu jumatatea mea malefica! Pierd batalia ca m-a luat cu foame! )) P.s Nu cu tine ana ) Ana, pacat ca este deja guilda Hustle, erai perfecta ca gm acolo hrrr nu am chef de nimic p.s. mai ies multi sa intre in alte guilde? or sa iasa pana o sa fii tu GM ps...mai ies inca 15-20 ^^ Nu conteaza cine e Gm, conteaza loialitatea fata de guild, sa fie gm si hitler daca te simti bine in G care il ai deasupra capului, restu nu mai conteaza. Miss that time”s, thora, anairda, becks, evil_bunny, tsu, nelu86. And all old player”s of heaven.. :( Good times :give_rose: :cry: :heart: :lips:
AngeL Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Regula noua pentru Ana: 1 gif pe zi ai voie p.s. nb all ne vedem maine! Unde ești?!!! Acum chiar vreau să-mi impui reguli, doar să fii aici. :hair: