YonutzD Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 oamenii tai sar in ring si fetele dau din buric (in speta pufy, ca e singura melfa ramasa pe meleagurile patriei) :P
bloody_ Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 http://imageshack.us/f/802/zenl.jpg/ uitati-va la zen :D:D:D :rofl:
YonutzD Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 :) pacat ca-s virtuali. in viata reala valoreaza 0 :))
AngeL Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 :) pacat ca-s virtuali. in viata reala valoreaza 0 :)) Banii sunt doar niște hârtii... :) :heart:
YonutzD Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 :) pacat ca-s virtuali. in viata reala valoreaza 0 :)) Banii sunt doar niște hârtii... :) :heart: Corect,dar fara ei e cam greu.
MYKIDUTA Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 Iau eu hartiile ca nu ma supar.....:) LMA! si un an Nou mai bun si mai bogat :)
AngeL Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 oamenii tai sar in ring si fetele dau din buric (in speta pufy, ca e singura melfa ramasa pe meleagurile patriei) :P Abuzezi de pufică? Te taxez, ai grijă (you know what i mean :-> ). :D :heart: Bună ziua, îngerașii mei. :lips: :heart: :give_rose:
YonutzD Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Iau eu hartiile ca nu ma supar..... :) LMA! si un an Nou mai bun si mai bogat :) LMA si tie pe forum :) care bogatie, ca deja a saracit lumea dupa sarbatori :P oamenii tai sar in ring si fetele dau din buric (in speta pufy, ca e singura melfa ramasa pe meleagurile patriei) :P Abuzezi de pufică? Te taxez, ai grijă (you know what i mean :-> ). :D :heart: Bună ziua, îngerașii mei. :lips: :heart: :give_rose: nu abuzez de pufica. ci pur si simplu ii faceam reclama la calitatile de melfa :)
focamica Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 ce activitate aici! foca va ureaza spor la rr