Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

E atat de obositor. Majoritatea oamenilor pe care ii intalnesc incearca sa o duca mai bine, sa faca mai multi bani, sa obtina mai mult respect, sa se faca admirati de cat mai multi oameni, sa se afirme. E perfect sanatos sa-ti doresti, dar si un simtm al depresiei. Eu vreau doar sa traiesc in pace. Ma rezum la fericire si la o ceasca de cafea. Nu vreau sa fac parte din acea categorie obsedata de auditoriu. Vreau sa traiesc clipa. Iar in aceasta clipa am un singur moment in cap, momentul perfect. Evident, acel moment e o minciuna, iar in momentul acelei clipe exista o alta clipa. O clipa trecatoare, dar care ma face sa zambesc. Stiu ca a fost real si ca nu am fost in visul unei femei batrane ce era pe patul de moarte, avand fantasme despre tineretea ei. Stiu ca a existat o perioada in viata cand am facut ceea ce mi-am dorit si mi se citea pe fata dorinta de viata. Acum viata e grea, dar asa trebuie sa fie. Daca nu am suferi, nu am invata nimic, am trai in vid. Imabtranim si invatam, invatam sa-l apreciem mai mult pe cel de langa noi, invatam ca noi suntem definitia perfectiunii pentru cineva, ca de fapt nu suntem perfecti, ca traim doar aparent impreuna cu cineva, ca oamenii ne mai ranesc cateodata, ca totusi ne iubesc cu pasiune, ca exista si oameni care ne urasc cu pasiune, iar noi … noi suferim cu o pasiune nebuna si cu o sete de amintiri si durere. Amintirea e minunanta. Atatata timp cat nu trebuie sa te confrunti cu trecutul … Cat despre persoanele de care ne amintim in mod obsesiv… vor fi prezente mereu in mintea si sufletul nostru. Nicioadata nu poti inlocui pe cineva. Ce e pierdut, ramane pierdut. Fiecare suntem speciali prin lucruri marunte. Eu ador lucrurile neinsemnate care fac diferenta. Vreau sa cred ca aceste amintiri imi dau aripi spre ceva nou si inedit. Vreau sa sper in continuare. Cred in magia din mine, cred in ceea ce e pur si frumos, in lucrurile mele marunte care fac diferenta. Imi amintesc de un citat care zicea cam asa ” Daca nu crezi in magie sau mister esti cat se poate de mort ” . Eu cred in mine. In misterul magic care dainuie in mine. biggrin.gifnanana.gif

Posted

- Am cumparat sotiei mele pentru ziua ei de nastere un lant.

- Bine ai facut, prietene, si eu abia o tin pe a mea.

24.gif))))))))))))

Sotul si sotia in pat…..momente toride……

EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat !

EL: DA! DA! DA!

EA: Spune-mi lucruri murdare !

EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie…

La ce se gandesc barbatii in timpul partidei de sex!! 21.gif

Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa

nervos, bate cu pumnu’ in masa si striga la nevasta-sa:

- Femeie, cine e sefu’ in casa asta?

Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura.

Barbatul resemnat:

- Da’ ce? Nici macar sa intreb n-am voie?

21.gifrofl2.gifrofl2.gifrofl2.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...