ReKooL Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Salutare Heaven Scuze de absenta dar mi-a murit rabla. Sper ca maine sa il pun pe picioare. Spor sa aveti
Guest Nelu86 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Fiule , ia'mi te rog un cola. -Pepsii sau C0la? -Coca Cola. -Simplu , Light , sau Zer0? -Simplu. ... ... -La sticla sau la doza? -Sticla. - Sticla sticla , sauu sticlaa din plastic? - oo fiule ,maii bine adu'mi apa . -Minerala sau plata? ... -Minerala , va fi bine -Calda sau rece? - O sa te palmuiesc. -Cu cureaua sau cu mana? - Esti varza. -Varza murata sau calita? -Dispari din fata ochilor meii -Azi sau maine? -AZI. -Pe usa de la intrare , sau pe usa din spate? - O sa te omooor . -Cu sabia sau cu pusca? -Cu pusca -Ma impusti in inima sau in cap ? -Porcule. - Mistret sau de guineea? - Nu'mi mai e sete
AngeL Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Salutare Heaven Scuze de absenta dar mi-a murit rabla. Sper ca maine sa il pun pe picioare. Spor sa aveti Dau eu rr`u, pe mg si pe Bk.. fac lvl, ca sa ii mentin pe toti 3 la lvl asemanator. Si pana revii, va face lvl. Morning ingerashi mei.:hug: :kiss:
beckss Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 bere cum o mai duci ma? Excelentttttttt, tu? Neata Heaven :tiphat: