Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

MYKIDUTA

Heaven is open! Ordin de la Sf.Petre!

Recommended Posts

Posted

Puteai sa nici nu ai copil. Nu , nu este adusa la adresa familiei tale , din cat se vorbeste pe link ala nici nu este copilul tau , din cate am inteles lucrezi ca menajera intr-o casa si ai grije de acel copil care tu pretinzi ca este al tau sau chiar este. Nu stiu,nu ma intereseaza viata personala a altuia, insa acolo clar nu m-am referit la familia ta + ca daca ma refeream la familia ta ma luam de oricine inafara de parintii si copil care nu au nici-o vina. Nu sunt genul de persoana care sa aduga jigniri la adresa familiei. Da , recunosc ca multe le mai zic si la nervi insa de familie stiu sa ma stapanesc si sa nu ma iau pentru ca nici mie nu-mi convine sa se ia altul de familia mea. :tiphat:

O zi buna

Doamne maica domnului, cred ca s-au spus, se spun, se vor spune multe de mine. [Las sa va dati cu parerea pana faceti spume]

Eu nu asociez viata mea privata si intima cu acest joc, nu vad de ce vorbiti despre o persoana pe care n-o cunoaste, n-o veti cunoaste.. niciodata. Cum era semnatura cuiva. "Daca cineva te vorbeste pe la spate, inseamna ca esti cu mult in fata lor".

Va las sa spuneti vrute si nevrute.. n-am de ce sa detaliez viata mea privata in fata unor useri pe forum sau intr-un joc.

Vedeti-va de-ale voastre ca e mai bine. Voi spuneti multe dar stiti putine. Asa ca vorbiti-ma pe la spate... [ma face sa ma simt importanta] :D

Hai salut bagatorilor de seama.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...