AngeL Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Puteai sa nici nu ai copil. Nu , nu este adusa la adresa familiei tale , din cat se vorbeste pe link ala nici nu este copilul tau , din cate am inteles lucrezi ca menajera intr-o casa si ai grije de acel copil care tu pretinzi ca este al tau sau chiar este. Nu stiu,nu ma intereseaza viata personala a altuia, insa acolo clar nu m-am referit la familia ta + ca daca ma refeream la familia ta ma luam de oricine inafara de parintii si copil care nu au nici-o vina. Nu sunt genul de persoana care sa aduga jigniri la adresa familiei. Da , recunosc ca multe le mai zic si la nervi insa de familie stiu sa ma stapanesc si sa nu ma iau pentru ca nici mie nu-mi convine sa se ia altul de familia mea. :tiphat: O zi buna Doamne maica domnului, cred ca s-au spus, se spun, se vor spune multe de mine. [Las sa va dati cu parerea pana faceti spume] Eu nu asociez viata mea privata si intima cu acest joc, nu vad de ce vorbiti despre o persoana pe care n-o cunoaste, n-o veti cunoaste.. niciodata. Cum era semnatura cuiva. "Daca cineva te vorbeste pe la spate, inseamna ca esti cu mult in fata lor". Va las sa spuneti vrute si nevrute.. n-am de ce sa detaliez viata mea privata in fata unor useri pe forum sau intr-un joc. Vedeti-va de-ale voastre ca e mai bine. Voi spuneti multe dar stiti putine. Asa ca vorbiti-ma pe la spate... [ma face sa ma simt importanta] :D Hai salut bagatorilor de seama.