AngeL Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9pUPtu1GhR8&feature=related </3</3 :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:
AngeL Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Sper sa poti candva sa uiti de mine Sa uiti ca am trecut prin viata ta Tu meriti mai mult, eu nu-s de tine Nu vreau sa regret poate candva.. Refren: Plangi..din vina mea Sperand sa ma intorc la tine poate.. Plec..si-mi pare rau Sperand ca tu sa-mi dai mie dreptate (bis) Eu nu pot iubi la fel ca tine Nici sufletul tau nu-l pot avea Nu mai vreau sa suferi pentru mine Eu n-am o inima cum e a ta... Refren: Plangi..din vina mea Sperand sa ma intorc la tine poate.. Plec..si-mi pare rau Sperand ca tu sa-mi dai mie dreptate :nanana:
AngeL Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 :bananadance2: Hustle you. :hug: :kiss: And afk.. :P
Guest Nelu86 Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 - Am cumparat sotiei mele pentru ziua ei de nastere un lant. - Bine ai facut, prietene, si eu abia o tin pe a mea.
AngeL Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 - Am cumparat sotiei mele pentru ziua ei de nastere un lant. - Bine ai facut, prietene, si eu abia o tin pe a mea. =)))))))))))))) Sotul si sotia in pat…..momente toride…… EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat ! EL: DA! DA! DA! EA: Spune-mi lucruri murdare ! EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie… La ce se gandesc barbatii in timpul partidei de sex!! :)) Un barbat se intoarce seara tarziu de la o bauta cu pretenii. Intra in casa nervos, bate cu pumnu’ in masa si striga la nevasta-sa: - Femeie, cine e sefu’ in casa asta? Femeia, scurt, ii scapa un dos de palma peste gura. Barbatul resemnat: - Da’ ce? Nici macar sa intreb n-am voie? :)) :rofl2: :rofl2: :rofl2:
AngeL Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Un ungur aga?? o tipa în Gara de Nord ?i o duce la el acas?. O dezbrac?, ?i vede c? era depilat? peste tot. - Unde e peru’? întreab? mirat str?inul. - Hai sictir, zice tipa, la 700 de mii ora oi vrea s? ?tiu ?i geografie. :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: