Guest Nelu86 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 becks tu ai postat aici http://forum.softpedia.com/index.php?&showtopic=846761 ? :)))) hai ca te-am prins =))
beckss Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) NU POT SA CRED ASA CEVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guest Nelu86 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 e penal ala =))))) sa vezi ce topicuri mai are :)))))) doar cu cont poti sa vezi topicul :))alt topic de-al lui =))))))))) "Buna ! am o problema mare , ma sunat prietena si mi-a spus ca a visat acum 2 saptamani ca am facut sex fara prezervativ si crede ca am lasat in ea ca saptamana asta nu a avut ciclu , este posibil sa ramana insarcinata de la vis ? .....eu totdeauna am folosit prezervativ. Va rog mult ajutati-ma , sunt intr-o situatie disperata." si ce replay-uri primeste :)))) mor de ras
beckss Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 O sa fac cont, doar sa pot sa imi iau portia de ras =)))))))))))))))))))))))))). Dar nu azi! azi fac sex! si ea a luat anticonceptionale!
Guest Nelu86 Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 :))))))))) un reply la ala de mai sus "CITAT (crecked @ 6th February 2012, 09:12) Te stie prost (ca esti daca vii cu asa intrebari), s-a f*tut cu altul si acum te abureste ca tu ai lasat-o insarcinata in vis! ) Cum dracu sa vii cu intrebari de-astea? Sper ca e la misto!" Nu , nu , nu ma abureste ,mi-a jurat ca a visat cu mine nu cu altul , eu o cred . Nu e la misto . =))))))))) deci e incredibil ce oameni exista.