Jump to content
Dani

VertaBrate anihileaza durerea de spate ?

Recommended Posts

Posted

Stim cu totii ca durerea de spate este tot mai frecventa, mai ales printre persoanele care petrec foarte mult timp la calculator. Dupa un timp coloana incepe sa se strambe si se ajunge la boli ca si scolioza, lordoza, cifoza samd iar doctorii incep sa ne recomande gimnastica medicala, masaj cat mai mult si multe creme pentru anihilarea durerii. Asa ca designerul Jacob Ballard s-a gandit sa proiecteze un aparat numit VertaBrate care lucreaza direct la sursa, si anume ca se pune pe coloana vertebrala si incepe sa lucreze exact pe nervii spinali. Daca aveti nevoie de o temperatura mai scazuta, bagati pachetul de gel in frigider iar daca aveti nevoie de o temperatura mai ridicata bagati pachetul de gel in microunde. Astfel cica ne va rezolva toate problemele.

Imagine IPB

Alte imagini

Posted

mi-ar trebui si mie un din asta ..nu ma prea doare spatele dar imi place la nebunie masajul pe coloana :wub:, dar cum zice si m4x probabil are un pret piperat .

Posted

ok , ok , dar pt 2 se face reducere :-?

umm... post pentru +1 #-o

OT: daca ar aparea asa ceva in Romania, mi'ar facea sa fac parte din lista cumparatorilor.. nu stii niciodata cand ai nevoie de un aparat ca asta :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...