Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crys1209

Sugestie pt impartialitate pe server 100 %

Recommended Posts

Posted

M am saturat sa vad cum posturi instrumentate de anumit " Admini - asistenti -mods " instrumenteaza cazurile in favoarea aliantelor din care fac parte si ca atare aduc urmatoarea sugestie :

1. Adminii ce au conturi ingame sa nu mai posteze neimplicati la posturile unor oameni din guilda unde joaca cu characterele normale.

2. Adminii ce au conturi ingame sa nu acorde suspenduri in urma unor plangeri la sectiunea Plangeri ca urmare a unor probleme legate de ks pk stationare + alte reguli incalcate ce presupune banarea unui caracter ( fara sa fie in mod direct implicati cu acel post ) ele sa fie solutionate de colegii de staff ce nu joaca pe server cu conturi prin diverse guilde.

3. impartialitatea de 100 % sa se vada ca atare , cred ca nu e prea mult cand zic ca fiecare dintre noi ce joaca dupa un regulament sa fie tratati la fel.

exemplu : TyreXel acorda 10 zile suspend unor playeri cunoscuti ingame ce au postat neimplicati la un anumit post, insa la alte posturi pedeapsa este diferita .. dupa dispozitia adminului ce a fost enervat sau nu ce cineva ce se baga la un post coleg de guild..

A nu se lua ca atare exemplu , va arat doar o mica parte din impartialitatea care exista pe server, ma uit pe forum si la alte posturi insa nicaieri nu am mai vazut suspende atat de mari pt un post fara neimplicatie la topic in mod direct.

Daca domniile de admini ce joaca si cu conturi ingame si simt ca ceva ceva se leaga direct si de ei atunci ar trebui sa mediteze la problema de 2 ori.. pt ca daca am fi noi admini si am vrea sa jucam ingame ,vi s ar pare nedrept ca eu ADMIN sa iti acord ban pt ca ai facut KS pe spotu meu NU ???

Posted

M am saturat sa vad cum posturi instrumentate de anumit " Admini - asistenti -mods " instrumenteaza cazurile in favoarea aliantelor din care fac parte si ca atare aduc urmatoarea sugestie :

1. Adminii ce au conturi ingame sa nu mai posteze neimplicati la posturile unor oameni din guilda unde joaca cu characterele normale.

2. Adminii ce au conturi ingame sa nu acorde suspenduri in urma unor plangeri la sectiunea Plangeri ca urmare a unor probleme legate de ks pk stationare + alte reguli incalcate ce presupune banarea unui caracter ( fara sa fie in mod direct implicati cu acel post ) ele sa fie solutionate de colegii de staff ce nu joaca pe server cu conturi prin diverse guilde.

3. impartialitatea de 100 % sa se vada ca atare , cred ca nu e prea mult cand zic ca fiecare dintre noi ce joaca dupa un regulament sa fie tratati la fel.

exemplu : TyreXel acorda 10 zile suspend unor playeri cunoscuti ingame ce au postat neimplicati la un anumit post, insa la alte posturi pedeapsa este diferita .. dupa dispozitia adminului ce a fost enervat sau nu ce cineva ce se baga la un post coleg de guild..

A nu se lua ca atare exemplu , va arat doar o mica parte din impartialitatea care exista pe server, ma uit pe forum si la alte posturi insa nicaieri nu am mai vazut suspende atat de mari pt un post fara neimplicatie la topic in mod direct.

Daca domniile de admini ce joaca si cu conturi ingame si simt ca ceva ceva se leaga direct si de ei atunci ar trebui sa mediteze la problema de 2 ori.. pt ca daca am fi noi admini si am vrea sa jucam ingame ,vi s ar pare nedrept ca eu ADMIN sa iti acord ban pt ca ai facut KS pe spotu meu NU ???

word.....dar crezi ca ii pasa cuiva? in afara de noi astia patiti? o sa-ti raspunda cineva sec..si o sa inchida asta..numai bne :|

Posted

majoritatea joaca :)) .dar eu propun asa:

Nau voie sa rezolve plangeri la cei din guild lor (intra si aliantele aici)

stiu ca gm sunt in honey si co +hunterzsi co deci hunter rezolva la honey si invers..asa mi se pare corect.Daca e de la el din guild mod se va agata de orice pentru al scapa..nu are cum sa fie impartial

Posted

de ce? acelasi moderator adik acorda suspend minim cuiva din HH si maxim cuiva din HONEY? sau invers?! (ma refer la plangeri)

cat despre forum, atata timp cat postati neimplicat, s-a aplicat doar regulamentul ... :D care nu specifica valori concrete de warn si ore de suspend. Poate ar fi nevoie de un asemenea tabel, si sa se acorde in functie de antecedente si gravitate, sau sa se aplice doar regulamentul FORUMULUI, postezi aiurea warn, warn 100%, 14 zile suspend, dupa care se scor 10% (daca retin bine, nu am recitit), suspend mai mare sa se aplice doar in cazul in care este specificat la inceputul postului de ex: pt spam 10 zile suspend user. Oricum si MODS au regulament intern si acolo este recomandat doar sa nu rezolve plangeri in care sunt implicate caracterele proprii de joc. Partea in care sa nu rezolve plangeri ale jucatorilor din alianta din care face parte nu mi se pare relevanta, exista un sistem exact cu numarul de zile primite pt nerespectarea regulamentului, mai mputin pt nesimtire.

Posted

eu as propune ca adminii sa nu mai dea restart noaptea cand vor ei doar pt simplul fapt ca nu gasesc ei spot

Si asta e un punct de vedere si da.. se folosesc de admine in favoarea unei guilde sau etc..

Sa ajuns ca cei ce joaca si cu conturi ingame sa para a DICTATORI si nu ca persoane menite sa te indrume spre anumite probleme, Razii , eventuri, + altele.. ce ar fi ca un admin ce are un char in o anumita guilda sa faca un event cu book 5 si membrii din acea guilda sa stie deja raspunsurile ? e un exemplu nu ceva real.. insa am tinut sa evidentiez contributia adminilor in denaturarea jocului in defavoarea unor playeri guilde si in favoarea altora.. sa ales ca sa fii admin.. de ce vrei sa mai si joci ?

Eu pe alte versiuni linkmania 0.97 nu am vazut ca Razvan sau Margelatu sau Bunny sau etc din cei vechi sa aiba o contributie ingame si odata sa auzi ca un admin a tinut cu cineva pt ca joaca in acea guilda.. aici e insa plin de astfel de topicuri iar adminu respectiv vine iti inchide topicul iti da vreo 20 de zile ban.. topicu trece si punct.. Dictatorial.. ce mai frate.. ajungi ca din palcerea de a juca MU alaturi de prieteni sa te lasi.

Succes si la mai mare.. daca o sa mai vad ca continua mult cu astfel de decizii la nervi a unor admini ce mai si joaca in guilde ce posteaza alti playeri am sa ma las definitiv de linkmania.

Posted

sant de acord ca nu toti santem tratati la fel insa nu pot spune cine sau cum ca o sa te iei adu probe si cate si mai cate deci santem prea mici pentru mafia asta mare.

si pe forum si in joc se vede cine si ce face insa toti fac parte din partea aia cu putere si daca vorbiti mult va arde :=))

un mic ex de ce uni inainte de a se anunta schimbarea cu rena au cuparat rena la greu (pentru ca au fost informati)voi daca santeti saraci in informatori asta e cuparati acum bless..

Posted

sa sti ca de rena au fost anuntati toti Dumnezeu :)

dar la faza cu inchisu serv e buna dar trb sa nu le zica dragos si la gm deoarece mai mult ca sigur au anuntat si ei mai departe :D

Guest The_Law
Posted

Nu mai postati la posturi unde adminii sun pusi la "ZID" pt ca ei vor sa joace sa detina si admine sa dea si ban pe forum cat si pe charuri , sa aiba si prieteni de favorizat in guildele din care fac parte cu charrurile de play cat si un punct de vedere impartial fatza de toti..

Acest topic unde se cere impartialitate este un topic ce atrag suspende pt cei ce posteaza aici , inchideti astfel de sugestii din start . impartialitate pe server dupa parerea mea e ca nu va mai fi cum a fost odata pe linkmania si e o prostie sa ceri unui admin sa inceteze ori sa mai joace ori sa nu mai judece cazuri pe serverul unde joaca.

VRazvan ne pare rau ca te ai lasat, stima pt fosta conducere, acea generatie onesta si impartiala ca odinioara ne va lipsi

later edit :

si Dumnezeu tin sa te sustin, acum 3 4 zile toti cumparau rene in disperare si inca nu ser facuse acel anunt, aici sa fazut clar cum adminii dau informatii ce pot favoriza mai tarziu anumite persoane, iar adminii care joaca in acele guilde se stiu ..

Stai calm cred ca si eu voi lua ban pe forum.. asa e la moda.. orgoliosi care mai de care incepand de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Maturizati va dragi linkmaniaci :)

Posted

Eu pe alte versiuni linkmania 0.97 nu am vazut ca Razvan sau Margelatu sau Bunny sau etc din cei vechi sa aiba o contributie ingame si odata sa auzi ca un admin a tinut cu cineva pt ca joaca in acea guilda..

N-am inteles nimic, contributia mea ingame? Detaliaza.

Eu nu inteleg decat un singur lucru, ca n-am calcat prin joc. o_O

Posted

N-am inteles nimic, contributia mea ingame? Detaliaza.

Eu nu inteleg decat un singur lucru, ca n-am calcat prin joc. o_O

lasa vrajeala bunny te-am vazut in lore bar

Guest RobertBK
Posted

din cateva am vazut pe la plangeri si in joc ... concluzia trasa e ... unii din gm / mod sunt de-a dreptul COMUNISTI cu acte in regula ... cred ca au fost abuzati in timpul regimului comunist si au ramas marcati. TREZIREA MA !

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...