Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest codrynel

kss spot / pk

Recommended Posts

Guest codrynel
Posted

Hai ca sa intelegem si noi ce-l putin yo !

Dc trebuie sa fie o lege special facuta pentru vanatori de banuri ?? nu inteleg ... dc nu se reface aceasta regula...

Totusi sa incep cu ceea ce as avea de spus :

treaba cu Kss pe spot :

1. normal mi se pare daca 1 player vine pe spot intreaba " on ? / party ? / e loc ... etc " dc trebuie ca regula sa fie in favoarea vanatorilor de banuri !? si sa nu raspunda ?:(..... dupa parerea mea aceasta regula e facuta pentru acei oameni care vaneaza banuri .... , normal as zice..... urmatoarea regula,propunere, care asta o veti lua doar ce-i care fac regulele..... sa imi exprim parerea :

1. 1 Membru sau mai multi dintr-un party daca nu raspunde la alt membru ajuns pe spot la intrebari directe lor ... " cum ziceam mai sus.. on?,party?,loc? etc " daca ei nu raspunde... sa nu fie interzis sa atace pe spot ....

2. Daca 1 membru din acel party sau in cazu in care e solo ... nu raspunde nimic .. " no kss , no party , etc , sa poata ataca pe spot , nu sa stea acel membru sau membri si sa printeze ..... sa raspunda ... cu " no ks , no pt ..etc " deunde sa stie omu daca e afk sau nu , nu mi se pare corect .... ( daca yo vin pe spot si trag... la misto , e sau nu pt pe acel spot , yo intreb ... nu vin cu nesimtire si sa stau cu " japca " la spot la kss " , mie mi se pare corect sa mi se raspunda... daca nu imi raspunde .. incep sa fac printurile pentru acele reguli puse in rigoare... dar nu mi se pare corect daca vin pe spot trag... si intreb frumos... , si el imi face peinturi , fara a raspunde la intrebarile mele... mi se pare absurd ...

( daca mai trebuie pot reveni cu niste afirmati mai klar ,proppuneri mai klare am zis doar in mare ..)

2. Parea cu PK , ca vine cineva pe spot si face direct PK sau ... nu asteapta 5 minute sa vada daca e cineva on pe spot ... si face pk ... aici mi se pare corect . BAN sa fie , dar daca vine doar la ks... si intreaba pe acel membru sau party ceva legat de ( party sau loc... ) si nu i se raspunde dc sa se dea ban degeaba.... sa fim seriosi ... asta daca stam bine sa gandim "legea " asta .. yo ma fac afk nu trag pe spot vine cineva... si normal ca trage... yo fac print ca's la vanatoare... de banuri , dc sa fie legal ?:( asta nu mi se pare corect.. asea va arat ca dau destule banuri zilnic daca stau la vanatoare de banuri , ar trebui gandita legea... yo unu am jucat pe ... sper sa nu iau ceva pe treaba asta ... am jucat pe " dex " atata zic , si stiu ce inseamna vanatoarea de banuri ... nu trebuie sa dai in nesimtire ca sa dai 1 ban , sunt multe posibilitati , doar ca aici sunt unele reguli care nu se poate... dar ma gandesc , ca unele reguli ar putea fi modificate si sa nu fie acoperire pentru cei care cum se mai zic ( le ciuda ca cineva le intrece in top , cum sunt yo nou pe srv si ... eram totusi ridicat ..., si sa te baneze pe nesimtire nu pe merit :( ) vreau si yo sa aflu ce se poate face ...

si daca din tot ce am spus aici nu am fost sa zic klar... , pot sa fac ceva care sa fie mai klar .... daca e necesar, cu toate ca's putin ametit scuze daca a fost greseli de ortografie .... Multumesc ,

cine crede ca am dreptate sa zica.. si vreau sa aflu parerea tuturor, mai ales a stafului .. Multumesc de ascultare !

Posted

vezi tu nai vazut tot regulamentu :) daca te duci si ceri pt si aia nu raspund faci preluare e al tau nu trb sa dai ks :D sau sa faci pk dupa ce ai prealut spot nai decat sai omori muti etc

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...