_alexa_ Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 CS murdar? O_o Voi chiar nu stiti sa pierdeti, sau poate numai tu, nu vreau sa generalizez.Cum nu va ies pasentele gata cauti motive ascunse? BRAVO baieti, a fost un cs super!! Chiar m-am distrat
Guest Sadi022002 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :bananadance2: mai mult m-am distrat eu cu voi :bananadance2:
Guest thedeea Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 :bananadance2: mai mult m-am distrat eu cu voi :bananadance2:Si noi cu rosy.
Lancelot Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 si uite asa ma intreb eu care e utilitatea acestui topic :)
al3xandru Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 si uite asa ma intreb eu care e utilitatea acestui topic :)inteparea reciproca si aratarea muschilor? :>
LiNU Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Si noi cu rosy.Zau ? Pentru informatia ta eu am jucat pe Rosy, iar daca vine vb ca muream, eu ma lasam sa mor decat sa prefer sa stau 2-3 minute intr-un loc. Oare unde a fost distractia cand toata lumea din camera se tinea dupa mine :)) http://www.imagebam.com/image/e6ada452822675/Bafta la preluare :rofl2:
Guest thedeea Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 just for the record, nu mai confunda oamenii
Guest Sadi022002 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 just for the record, nu mai confunda oameniice mai rad :bananadance2: iar avetzi vise umde :-j
Guest Suspendatine Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 si uite asa ma intreb eu care e utilitatea acestui topic :)Te rog eu puneti ochelarii bine si vezi cine comenteaza aiurea , Eu (Sadi022002) am zis ca mam distrat cu ei ,eu merg la Cs sa ma distrez nu sa ma oftic ca altii , iar u imi dai warn #-o , daca ar fi zis ala de prietena ta ceva oare ai fi luat foc ?? defapt nu ai tu asa ceva scuzama :-j Da stiu imi vei da si aici 30-40 zile , np trec ele :nanana: umde, da. clip-clip :blink:da pustiu , ai vise umede ca la 15 ani sau 14 cat ai u.
Guest thedeea Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 da pustiu , ai vise umede ca la 15 ani sau 14 cat ai u.Cica sa te las sa arzi. Ofticosule.
Guest galateanu19 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Te rog eu puneti ochelarii bine si vezi cine comenteaza aiurea , Eu (Sadi022002) am zis ca mam distrat cu ei ,eu merg la Cs sa ma distrez nu sa ma oftic ca altii , iar u imi dai warn #-o , daca ar fi zis ala de prietena ta ceva oare ai fi luat foc ??stai calm sadi nu esti singurulmie imi da ss pe user iar cel care a scris deasupra mea nu ia zis nimik :) dar na trb sa te adaptezi la cerintele lui :> frumos cs :))
SadiBK Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 stai calm sadi nu esti singurulmie imi da ss pe user iar cel care a scris deasupra mea nu ia zis nimik :) dar na trb sa te adaptezi la cerintele lui :> frumos cs :))deja imi este scarba :-j
Guest Rudy Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Cum a mentionat si Lance mai devreme, pentru ce mai exista topicul asta?Nu vreau sa par rautacios, dar pentru marea majoritate de jucatori ce nu considera un seage sau exp baza pentru distractie in acest joc, de fiecare data cand acceseaza acest topic si arunca o geana la ce scrie aici au impresia ca vad un spectacol de circ, cu ursi si maimute antrenate sa ii faca sa rada. Fara suparare si fara loc de misto, dar eu ma simt unul dintre ei si inca incerc sa imi dau seama pentru ce atata tam tam.Asa ca va rog, rezumativa la un joc si lasati-o mai moale cu jignirile subtile si tentele de victima ca nu impresionati pe nimeni. :tiphat:
Lancelot Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Sadi :) probabil vrei sa ajungi in aceeasi situatie ca prietenul tau Garrone :) vezi-ti de joc si lasa remarcile referitoare la mine. Sau la viata mea. Nu ma cunosti. Nici nu ai avea cum.Mai multe nu vreau sa comentez eu despre viata ta ..ca nu are rost :) Acest topic este deschis special pentru a putea discuta aliantele care participa la CS. inteleg sa se mai intepe lumea..exista rivalitate..dar totul are o limitaPS eu inteleg ca-ti place sa ma citezi prin semnaturi dar se pare ca ai probleme in a urmari un sir de 3 sau 4 posturi :)
SadiBK Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Sadi :) probabil vrei sa ajungi in aceeasi situatie ca prietenul tau Garrone :) vezi-ti de joc si lasa remarcile referitoare la mine. Sau la viata mea. Nu ma cunosti. Nici nu ai avea cum.Mai multe nu vreau sa comentez eu despre viata ta ..ca nu are rost :) Acest topic este deschis special pentru a putea discuta aliantele care participa la CS. inteleg sa se mai intepe lumea..exista rivalitate..dar totul are o limitaPS eu inteleg ca-ti place sa ma citezi prin semnaturi dar se pare ca ai probleme in a urmari un sir de 3 sau 4 posturi :)Stiu ca ai boala pe mine, stiu ce te vezi superior , dar totusi citeste mai bine si dati ceata din ochi la oparte pt a vedea cine e vinovat , tocmai ca alianta noastra merge la CS si am tot dreptul sa discut aici, iar eu merg sa ma distrez .@Sa stii ca daca ma amenintii ca o sa ajung ca Garrone imi dau lacrimile de frica@nu te cunosc, si nici NU as vrea sa te cunosc@iar viatza mea nu cred ca te privete , tu discuta desprea JOC ca aici ai dreptul , ca doar aici ai "putere"@iar despre samnatura ... citesc cum vrea , ce vreau , citez ce vreau si pe cine vreau(nu ca nu ar fii adevarat ce insinueza acea semnatura) :-j
Lancelot Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ma rog eu te-am avertizat. Atata timp cat iti permiti sa faci referiri de acest fel legate de mine ..vei avea de suferitCe chestie :)) dupa ce faci tot felul de afirmatii legate despre mine in plan personal ..imi dai mie sfaturi de acest fel:) cum zici tu maestrePs te crezi prea important daca iti inchipui cumva ca am ceva cu tine. Inca o data va rog sa va limitati sa postati doar pe marginea cs-uli si atat.Posturile pe alte teme vor fi sanctionate ca atare.
Guest SadiSadi96 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 (edited) ma rog eu te-am avertizat. Atata timp cat iti permiti sa faci referiri de acest fel legate de mine ..vei avea de suferitCe chestie :)) dupa ce faci tot felul de afirmatii legate despre mine in plan personal ..imi dai mie sfaturi de acest fel:) cum zici tu maestrePs te crezi prea important daca iti inchipui cumva ca am ceva cu tine. Inca o data va rog sa va limitati sa postati doar pe marginea cs-uli si atat.Posturile pe alte teme vor fi sanctionate ca atare.Asa ofticate si dami suspend pe toate conturile pe forum :)) no bafta la Cs ,defapt tie nu iti trebuie ca nu participi , atunci sper sa ne vedem la bere :>@Aratami ce afirmatii despre tine am facut pe plan personal , nu le scoate din burta @Da , pt tine sunt foarte important (vb de joc aici nici cum de viatza reala ca nu ma int de tine acolo) sunt un sm mare am si bk si elfa toate caracterele maricele logic ca esti putin interesat de mine. Doar na sunt rival cu HH@@APP , sa imi aduc aminte de 97 D cand eram in guild cu Alina (Maiev_ELF) si daca aveam o problema sau ceva cine intervenea ? deci sa nu mai discutam .probleme de sanatate poate :) chiar ca nu are rost sa discut Edited October 20, 2009 by Lancelot
Guest Lancelolita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Sadi :) probabil vrei sa ajungi in aceeasi situatie ca prietenul tau Garrone :) vezi-ti de joc si lasa remarcile referitoare la mine. Sau la viata mea. Nu ma cunosti. Nici nu ai avea cum.Mai multe nu vreau sa comentez eu despre viata ta ..ca nu are rost :) Acest topic este deschis special pentru a putea discuta aliantele care participa la CS. inteleg sa se mai intepe lumea..exista rivalitate..dar totul are o limita PS eu inteleg ca-ti place sa ma citezi prin semnaturi dar se pare ca ai probleme in a urmari un sir de 3 sau 4 posturi :) vai ce sa iti spun cocalare u autoputernicul de pe linkmania :)) datias cu pl in gura lu mata,frecateas pe ochelari chiorule :crazy: cand o fut si eu pe nevastata virginule?daca ai nevasta :)) dar din cate am inteles u faci cinste si altii o fut ca u nu esti in stare :)) hai daten-n mm de javra imputita ps:imi poti da ss pe user asta imi fac altu da sa o mai fut 1 data pe mata sa mai faca 1 fraier ca tn Pleaca in mm de pe linkmania ma nesimtitule pardidul nu te vrea gg all frumos cs :>
Guest Garrone109 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 =)) vezi ma ca nu doar eu te injur ... deschide ochii dreaq si pleaca de aici,nu te mai vrea nimeni...ar trebui sa-ti fie rusine pt ce a ajuns MU Linkmania din cauza ta Lancelot..@da suspend si pe asta ca atat stii sa faciimi cer scz celorlalti pt offtopicP.S. nu postez in victima ,relax
bunny Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 closed & unpinned. n-are rost un topic in care are loc doar cearta. discutiile despre castle siege le discutati la guilds, caci aici vad ca nu se mai poate.