uLise Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 colt dreapta josne felicitati ?interzis sub 12 ani HHunterZ
Guest avocatulnr1 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 vai ati pierdut castelul de nisip , ce va faceti? :((unde sunt posturile-sageata cum sunt alea de mai sus ale lui kinul , blader si restu?nu mai aveti jucaria si plangeti? oricum asa meritati pentru ca vi se urcase la cap
alexsebi2005 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 aman2 aliantele sunt puternice ce ne certam atata ZoHaN nu mai e in HH alianta :blink: ptr un castel deja incep toate certurile :dance:
Cafeniul Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cu zohan-ul a fost o cearta, pentru alceva (din cate am auzit azi dimineata), si eu am fost surprins ca numai era in hh. Nici eu nu stiu ce sa intamplat exact, dar am inteles ca va reintra in hh (cel putin asa sa auzit prin hh azi dimineata). Sub nici o forma nu au fost dati afara pentru castel cum se crede. Nu am fost la meci, dar felicit honey-ul pentru ca au luat castelul. Presupun ca a fost un meci distractiv din cele auzite. Vedem ce iese saptamana viitoare (am revenit si eu intre timp :P). Nu am cum sa comentez prea mult, pentru ca nu stiu cum a decurs meciul aseara :D .
LiNU Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 :lol: frustrati ^^ps. invatati sa scrieti corect gramatical si pe urma veniti cu talente , alianta HONEY e plina de asemnea specimenesa pricep ca tu esti "Perfectiunea intruchipata" ?
Cristian Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 :lol: frustrati ^^ps. invatati sa scrieti corect gramatical si pe urma veniti cu talente , alianta HONEY e plina de asemnea specimeneoumaigadtucultulecarevisanedainoualectiideculturageneralasidegramaticaterogintaiinvataceealarespectsidupavinosanezicinouacasuntemfrustrati,avandinvederecespecimeneavetilavoiinaliantaNu stiti sa pierdeti, iar unii dintre voi nu stiu juca fairplay. Daca prin a-ti suspenda adversarul intelegeti voi ca se castiga CS-ul, mai bine va lasati de joc si gata.
jeffry19 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 oumaigadtucultulecarevisanedainoualectiideculturageneralasidegramaticaterogintaiinvataceealarespectsidupavinosanezicinouacasuntemfrustrati,avandinvederecespecimeneavetilavoiinaliantaNu stiti sa pierdeti, iar unii dintre voi nu stiu juca fairplay. Daca prin a-ti suspenda adversarul intelegeti voi ca se castiga CS-ul, mai bine va lasati de joc si gata.acuma puteti sa incetatibucurativa de castel bv vouaacuma sa ne vedem fiecare de trb lui :tiphat:
LiNU Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 acuma puteti sa incetatibucurativa de castel bv vouaacuma sa ne vedem fiecare de trb lui :tiphat:Bft in treaba voastra, kinule` :beer:
PsychoJr Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 HONEY SATURDAY NIGHT WE DIE IN CASTLE!!!!
Cristian Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cand unii sunt magari, asa raman. Nu ai cu cine sa tratezi atata timp cat linkmania inca este populat de copii fuduli si increzuti. Am incercat sa las de la mine, iar, dar nu ai cu cine...
uLise Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 oumaigadtucultulecarevisanedainoualectiideculturageneralasidegramaticaterogintaiinvataceealarespectsidupavinosanezicinouacasuntemfrustrati,avandinvederecespecimeneavetilavoiinaliantaNu stiti sa pierdeti, iar unii dintre voi nu stiu juca fairplay. Daca prin a-ti suspenda adversarul intelegeti voi ca se castiga CS-ul, mai bine va lasati de joc si gata.Shobo eu nu mai joc pe linkmania de 4 luni ;)App acu ti-ai dat rr-ul singur sau ... tot asa o tactica de-a ta si pe urma lauda ca l-ai dat singur ... ?
n4ughtyxxl Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 vai ati pierdut castelul de nisip , ce va faceti? :((unde sunt posturile-sageata cum sunt alea de mai sus ale lui kinul , blader si restu?nu mai aveti jucaria si plangeti? oricum asa meritati pentru ca vi se urcase la cap-baiete cand auzi aplauze te rog fa un pas in spate , iar de parerea ta nesemnificativa cateva cuvinte ...-user sageata-posturi-sageata-tu la randul tau o sageata ...m`am suparat si mi`am strans jucariile acum mult timp in urma , aici au ramas doar cateva persoane si un chat galben/verde . A da .. si un set magnific 380 . :)
alexsebi2005 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 oricum sa dus frumusetea toti acum cresc fac ceva agi si dupa degeaba Mai sunt 2 CS max ptr el dupa o sa ramana doar la o alianta casteluFelicit HH a fost un cs superbGm e mik 9 rr nu ai ce face in fata lu sadi/tyre/etc... :dance:
Schatzi92 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 de la noi (HH) multi s-au lasat si daca joaca cineva pe cont , ceea ce se intampla in rare cazuri joaca putin si nu neaparat la lvl.oricum fain cs.mi`o placut sa iau 50k damage si sa ma uit la monitor fara sa pot face ceva . ciao
ROSYCA Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 http://img405.imageshack.us/i/screen100221010001.jpg/iar sta hh acasa :bananadance2:
-GUNIT- Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 oricum sa dus frumusetea toti acum cresc fac ceva agi si dupa degeaba Mai sunt 2 CS max ptr el dupa o sa ramana doar la o alianta casteluFelicit HH a fost un cs superbGm e mik 9 rr nu ai ce face in fata lu sadi/tyre/etc... :dance:la 9 rr nu`l omoara nici sadi nici tyre nici etc :cool2: nici macar pe Glorious nu`l omoara :crazy:
Guest Sadi022002 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 la 9 rr nu`l omoara nici sadi nici tyre nici etc :cool2: nici macar pe Glorious nu`l omoara :crazy:nu e chiar cum zici u, depinde de: ms , swell , cum ai punctele bagate :bananadance2:
dc eu:( Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 la 9 rr nu`l omoara nici sadi nici tyre nici etc :cool2: nici macar pe Glorious nu`l omoara :crazy:mari jucatori astia =)) blader rulz =)) app nu prea mai misca micutz :)) sigur moare..acum daca imi dai u swel rosy buf si sadi ms nici eu nu cred ca mor :))
Cristian Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 la 9 rr nu`l omoara nici sadi nici tyre nici etc :cool2: nici macar pe Glorious nu`l omoara :crazy:Sambata viitoare, daca reusiti sa va inscrieti, voi sta pe bogz si pe super-tankers astia ai vostri cu ty, sa-ti demonstrez ca din cateva bucati pica. :)
Lancelot Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 iar incepeti cu prostiile prin topicul asta? ce e mai amuzant e ca multi dintre voi va laudati cu conturi pe care le-ai preluat si pe care au jucat si s-au chinuit altii inainte..dar heh nimic nou sub soare.Incercati sa aveti un ton civilizat..in spate cu cateva pagini ati mai fost avertizati..dar vad ca degeaba.
Cristian Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 iar incepeti cu prostiile prin topicul asta? ce e mai amuzant e ca multi dintre voi va laudati cu conturi pe care le-ai preluat si pe care au jucat si s-au chinuit altii inainte..dar heh nimic nou sub soare.Incercati sa aveti un ton civilizat..in spate cu cateva pagini ati mai fost avertizati..dar vad ca degeaba.Am zis ceva offtopic? Nu.Cat despre contul altora nu te priveste pe tine. Joc pe ce cont vreau si ajut pe cine vreau, daca nu este numele meu acolo inseamna ca nu este si munca mea depusa pe el? De la inceput am preferat sa joc in "anonimat" pe tyrexel deoarece stiam ca vor iesii discutii, dar cu timpul cand am inceput sa fiu postat, a trebuti sa "ma arat".@va asteptam sambata viitoare :gives:
SadiBK Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 iar incepeti cu prostiile prin topicul asta? ce e mai amuzant e ca multi dintre voi va laudati cu conturi pe care le-ai preluat si pe care au jucat si s-au chinuit altii inainte..dar heh nimic nou sub soare.Incercati sa aveti un ton civilizat..in spate cu cateva pagini ati mai fost avertizati..dar vad ca degeaba.daaa , foarte amuzant , mai ales ca lam preluat pe Q-Sadi de pe la 20 de rr-uri , in rest toate bune si frumoase , va asteptam la cs :rofl2:
^BOOM^ Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 @gunit nu-i nimic asa special sa ai 5k viata la 3 rr-uri. spune-mi si mie unde creste bk-ul ala la 6 rr? tot eu iti zic: in tarcul de bk ala mic :)@lancelot pentru ce-i facut topicul asta aici?
kROSR Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Diseara castle siege powah' nabz Hf & Gl. :tiphat:
Cristian Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 fruntea sus si haideti sa ne distram diseara :)