Jump to content
Fury

Castle Siege

Recommended Posts

Posted

ala de zicea "mane lasa-ma nu ma mai omora" :rofl2:

el si pepsi.. doi eroi :))

@OT: mai tineti castelul saptamana asta? :>

Tinem,ca iar o sa fiu pe acolo sa te mut :whistle: :>

|boom| Blade Knight 384(3) :|

mai dormi ba si tu :rofl2:

Posted

ala de zicea "mane lasa-ma nu ma mai omora" :rofl2:

el si pepsi.. doi eroi :))

@OT: mai tineti castelul saptamana asta? :>

bk ala obosit o crapa pe domnisoara Deza :)

Posted

bk ala obosit o crapa pe domnisoara Deza :)

[Deza] era un dw facut de fun,folosit numai ca sa-mi cresc elful.

Hai ca iti dadeam teroare cu elfu' :rofl2:

Posted

[Deza] era un dw facut de fun,folosit numai ca sa-mi cresc elful.

Hai ca iti dadeam teroare cu elfu' :rofl2:

ce teroare imi dadeai ma ? :))

a.. si apropo ies din discutiile astea..observ ca aici vorbesc numai cei care stau on 20/24.

Posted

ce teroare imi dadeai ma ? :))

Totusi,ma lasi?

E un topic unde se discuta despre Castle Siege,nu despre cum iti rupeam eu noada prin arena. :lol:

Esti inscris la CS de sambata?Ai participat la precedentul?

Posted

Totusi,ma lasi?

E un topic unde se discuta despre Castle Siege,nu despre cum iti rupeam eu noada prin arena. :lol:

Esti inscris la CS de sambata?Ai participat la precedentul?

nup..ce rost are?

sa merg ca bk ala Sinful sa imi tabaceasca fundu astia resetati ?

sa nu-mi spui ca tu ai fost miezu la cs trecut ca nu te cred.

Posted

nup..ce rost are?

sa merg ca bk ala Sinful sa imi tabaceasca fundu astia resetati ?

sa nu-mi spui ca tu ai fost miezu la cs trecut ca nu te cred.

Nu trebuie neaparat sa ai n reseturi sa vii la CS.Fiecare alianta are o tactica,unde si cei mici ajuta.

Dupa gandirea ta,ce e sub 2 rr e in plus.

N-ai fost sambata,nu vei fii nici sambata viitoare..pai eu zic sa ne parasesti. :bye:

Posted

Nu trebuie neaparat sa ai n reseturi sa vii la CS.Fiecare alianta are o tactica,unde si cei mici ajuta.

Dupa gandirea ta,ce e sub 2 rr e in plus.

N-ai fost sambata,nu vei fii nici sambata viitoare..pai eu zic sa ne parasesti. :bye:

ca sa nu mai existe discutii..facem duel ?

scoru il publicam aici .. sa rada toata lumea de pierzator. ai curaj sau esti fetita ?

Posted

E o diferenta de vreo 30 de levele intre noi,care conteaza destul la un non-rr dupa parerea mea.

De duel vorbim pe pm sau pe un alt topic,in topicul asta poti doar sa te uiti,nu si sa te postezi.

Posted

E o diferenta de vreo 30 de levele intre noi,care conteaza destul la un non-rr dupa parerea mea.

De duel vorbim pe pm sau pe un alt topic,in topicul asta poti doar sa te uiti,nu si sa te postezi.

e clar pentru mine.. ai clontzu mare dar cand e vorba de duel iti intra morcovelu :)

inteleg pe alde boom, Gunit se cearta ei..dar au si caracter cu care sa se bata, u ai gura mare si atat.

mai ales ca iti e frik sa te duelezi cu unu care a avut un bk obosit pe 97d si pe care u il faceai la orice ora cu elfu tau. diferentza era de 40 rr-uri aqum este de 30 lvl :)).

pe viitor gura mica

Posted

e clar pentru mine.. ai clontzu mare dar cand e vorba de duel iti intra morcovelu :)

inteleg pe alde boom, Gunit se cearta ei..dar au si caracter cu care sa se bata, u ai gura mare si atat.

mai ales ca iti e frik sa te duelezi cu unu care a avut un bk obosit pe 97d si pe care u il faceai la orice ora cu elfu tau. diferentza era de 40 rr-uri aqum este de 30 lvl :)).

pe viitor gura mica

am zis ca imi e frica de duel?vorbim pe pm ba cap sec :|

Posted

Aha am inteles , supozitor si el pe aici :bananadance2:

incerci sa te scoti ca esti analfabet ? :rofl1:

#oare cum o fi viata asta fara prieteni,fara sa iesi afara ? :happy1:

Posted

vezi cum vb... te supara adevaru ?

mi-am spus parerea despre honey ... si o mentin.

in legatura cu deza... nush ce nick ai aqum.. nici nu ma intereseaza dar pe 97d te dadeam cu cracii la soare.

de fapt cica era [HunteR],bk ala obosit :rofl2:

=)) =)) =)) =)) vai ce viata ducea in tacu de bk =)) , culegea zen de pe jos din plin :-j

#se anunta o batalie crancena sambata :))

Posted

pana acuma ne pupai in fund sa te luam in guild si acuma te iei de noi? ce nu-mi plac mie curvele astea..

whateva' ...nu era vb de tine...dar totusi cand te vezi asa prost ar fi mai bine sa taci dekt sa semnalizezi ..stai in banca ta si nu te afirmi ...dar asa...prost si fudul...[combinatie]

Q-Sadi Soul Master 365(9)

Q=Sadi Soul Master 328(158)

#sad

Posted

=)) =)) =)) =)) vai ce viata ducea in tacu de bk =)) , culegea zen de pe jos din plin :-j

#se anunta o batalie crancena sambata :))

pacat ca nu crestea in tarc bk ca avea un lag prea mare.

Posted

incerci sa te scoti ca esti analfabet ? :rofl1:

#oare cum o fi viata asta fara prieteni,fara sa iesi afara ? :happy1:

pai nu stiu cum e , ai putea sa ne raspunzi u :-?

Posted

Intrebare ! :>

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291971

pe Lancelot il arde GUNIT in cur ? Sau este doar o prietenie intre gay sau o admiratie totala ! =))

Daca vreti BB +13 si set DK haideti toti sa ne strangem sa ii facem lui Lance fundul tragere :X sa ne dea si noua cate ceva ! Care se inscrie la aces event ! Sa imi dea un pm pe forum !

Posted

Daca vreti BB +13 si set DK haideti toti sa ne strangem sa ii facem lui Lance fundul tragere :X sa ne dea si noua cate ceva ! Care se inscrie la aces event ! Sa imi dea un pm pe forum !

ce minte bolnava .. #-o

Posted

Intrebare ! :>

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=291971

pe Lancelot il arde GUNIT in cur ? Sau este doar o prietenie intre gay sau o admiratie totala ! =))

Daca tu papusa te uiti in oglinda si tot ce vezi e un mustacios care poarta peruca mov si ciorapi lycra..nu e nevoie sa-ti exprimi fanteziile sexuale si pe forum public.

PS nu-ti fa griji degeaba ai ip-ul dinamic..mai discutam noi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...