Jump to content
Fury

Castle Siege

Recommended Posts

Guest Blader_Slayer
Posted

multumim ca ati venit , felicitari tuturor , va mai asteptam ^_^

Guest cont_blocat
Posted

bravoo garrone }{ ai jucat ca si un campion pe jack

n-a jucat garrone CS-ul asta spre surprinderea ta.

gg HHunterZ.

incet incet se pierd aerele lui garone :) (nu mai e asha gesturos :P )

sa nu uitam ca acum cateva zile mi-ai dat pm ca vrei in HONEY. incetati a mai pupa in cur ca nu va sta bine.

@OT: a fost aproape de reusita cs-ul asta cu toate ca in camera tronului eram MAXIM 12 insi :)

incet incet incepem sa invatam si tactica de atac :rofl2:

Posted

n-a jucat garrone CS-ul asta spre surprinderea ta.

sa nu uitam ca acum cateva zile mi-ai dat pm ca vrei in HONEY. incetati a mai pupa in cur ca nu va sta bine.

@OT: a fost aproape de reusita cs-ul asta cu toate ca in camera tronului eram MAXIM 12 insi :)

incet incet incepem sa invatam si tactica de atac :rofl2:

aqum vrei sa spui ca pup in fund pe HH?.. am fost la ei si in urma unor discutii am iesit.

recunosc am dat pm sa intru la voi..dar din cauza aerelor voastre ati refuzat....

aveti oameni care stau doar din interes iar in curand vor iesi cu totii dak va mentineti aceeasi prestatie la cs.

cat despre membrii honey.. am stat vreo 2 zile la party cu unii si am ajuns la concluzia ca sunt niste nesimtiti (nu toti) pe care cu toate ca iam chemat la party au incercat sa ma lucreze si sa imi ia spotul (unii din ei au reusit :P )

asta dak te intereseaza parerea mea actuala..dobandita pe parcursul a cateva zile :P

Posted

gg honey ati pierdut iar

sadi iar ai facut asa? Imagine IPB

u cine esti ? nu prea te-am vz la cs ca sa ai dreptul sa vb ,aaa sau poate spala baieti podeaua cu tine :bananadance2:

Posted

u cine esti ? nu prea te-am vz la cs ca sa ai dreptul sa vb ,aaa sau poate spala baieti podeaua cu tine :bananadance2:

Nu-i din alianta HH,asta ca sa nu se inceapa cu acuze gratuite.

Guest *ROSY*
Posted

aqum vrei sa spui ca pup in fund pe HH?.. am fost la ei si in urma unor discutii am iesit.

recunosc am dat pm sa intru la voi..dar din cauza aerelor voastre ati refuzat....

aveti oameni care stau doar din interes iar in curand vor iesi cu totii dak va mentineti aceeasi prestatie la cs.

cat despre membrii honey.. am stat vreo 2 zile la party cu unii si am ajuns la concluzia ca sunt niste nesimtiti (nu toti) pe care cu toate ca iam chemat la party au incercat sa ma lucreze si sa imi ia spotul (unii din ei au reusit :P )

asta dak te intereseaza parerea mea actuala..dobandita pe parcursul a cateva zile :P

Daca n-au iesit pana acum cand nu mai avem castelul, s-ar putea sa te inseli. Crezi ca noi am luat oameni ca HH care ziceau ca o sa joace singuri si cand ati luat castelul s-au razgandit? Nu as vrea sa stiu cati ramaneti in ally dak pierdeti castelul, asa ca mai usor cu afirmatiile.

Posted

Daca n-au iesit pana acum cand nu mai avem castelul, s-ar putea sa te inseli. Crezi ca noi am luat oameni ca HH care ziceau ca o sa joace singuri si cand ati luat castelul s-au razgandit? Nu as vrea sa stiu cati ramaneti in ally dak pierdeti castelul, asa ca mai usor cu afirmatiile.

din cate stiu eu el nu e in alii deci mai "usor cu afirmatiile"

Posted

De ce trebuie sa arunci cu noroi in stanga si in dreapta?Pe urma ziceti ca voi doar raspundeti acuzatiilor...

Ce legatura are Gashpar cu HH sau de unde stii tu pe ce baza s'a facut alianta HH?

Posted

vrei sa spui spalau baietii nu ? :rofl1: analfabet mic ;;)

baiete eu am impresia ca tu nu sti sa citesti.

frumos cs (daca se sinucide garrone santeti vinovati :))

Guest *ROSY*
Posted

Nu ma refeream La Gashpar, nici nu stiu cine e. Era vb de altcineva care a zis ca rupe guilda ca sa joace singur si s-a razgandit cand a vazut ca ati luat castelul. La urma urmei pt unii totul se rezuma la Cs

P.S. Nu arunc cu acuzatii in dreapta si in stanga, pe voi va mananca limba. Adevarul e ca am vazut si ce preocupari are lumea din ally vostru la 5 dim. Nu au somn de elfa mea =))

Posted (edited)

Si hai sa fim seriosi. Daca nu aveati oameni care sa-i dea 99 lui Garrone pe degeaba, nu aveti nici 1% sanse sa luati castelul. Fiecare se descurca dupa posibilitati. Sa vedem ce-i mai gasiti noului gm dupa ce il luam iar. Bafta

Pastreaza-ti parerile astea pentru tine.Nu stiu cine esti dar e cam mult ca un no name sa-si dea atatea aere pe forum.suspend o saptamana.

Edited by Lancelot
Posted

baiete eu am impresia ca tu nu sti sa citesti.

frumos cs (daca se sinucide garrone santeti vinovati :))

sa se sinucida ptr un joc ? :blink:

nu ne mai povesti din propriile tale tentative...

felicitari participantilor

Posted

Nu ma refeream La Gashpar, nici nu stiu cine e. Era vb de altcineva care a zis ca rupe guilda ca sa joace singur si s-a razgandit cand a vazut ca ati luat castelul. La urma urmei pt unii totul se rezuma la Cs

P.S. Nu arunc cu acuzatii in dreapta si in stanga, pe voi va mananca limba. Adevarul e ca am vazut si ce preocupari are lumea din ally vostru la 5 dim. Nu au somn de elfa mea =))

Daca si pe mine ma mananca limba..

Daca nu va cunosteam de atat timp si nu eram prieten cu unii din HONEY,nu mai vorbeam eu asa frumos.

Pana la urma CS e o competitie si trebuie luata ca atare.Ce conteaza ca X sau Y si'au facut alianta pentru CS?Nu va tine nimeni sa nu faceti la fel.

@Rosy,fabulezi deja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...