Jump to content
Fury

Castle Siege

Recommended Posts

Guest Alizee
Posted

multumiti`mi mie ca n`am venit k eram la servici :sef:

Guest Blader_Slayer
Posted

de cand s-a dat drumul la server am fost in posesia castelului. e prima oara cand l-am pierdut cu lupta dreapta chiar daca am fost depasiti numeric - si cand spun numeric ma refer si la numarul de playeri care atacau si la numarul de resetati care erau cu mult mai multi decat noi. pana acuma noi am aparat castelul, n-am fost in postura sa-l atacam vreodata :)

ati pus mana pe castel doar din cauza ca a luat garrone 99. altfel nu-l mai vedeati voi mult timp de acuma incolo. multumiti-i sefului vostru de trib pentru asta :tiphat:

@PS: sa nu uitam ca alianta noastra n-a fost facuta pentru a mentine castelul, cum a fost facuta a voastra pentru a-l cuceri :)

hucherz ? :closedeyes:

Guest *ROSY*
Posted

It`s a freackin` competition.

Prea o bagati placa asta, cum ca alianta e facuta pentru competitie si nu e cu iubire, amor, patos si dragosteeeeeeeeee !!!11212323124qqq :wub:!

In alianta exista anumite relatii de prietenie, amicitie. Normal ca nu toti se cunosc intre ei, dar nu s-au facut aliantele doar pe ochi frumosi ci pe ceea ce sunt ei. La inceput s-a vrut cu Royal fiindca erau si inca mai sunt cateva persoane cu bun simt si care au totusi ceva in tartacuta spre deosebire de ceilalti. ZES a fost un "bonus"... au fost si in ZES oameni de treaba, de ce sa nu recunosc. Sicily, mai sui si un pic aiuriti, dar persoane de treaba. Glamour, daca stii cum sa vorbesti si cum sa duci un lucru pana la capat, ca o fac mai impulsiv sau mai dintr-o bucata, stii ca faci ceva (ma refer la partea de castel). Zohan, acelasi lucru ca si Royal numai ca aici au fost persoane cu prietenii mai vechi.

Alianta se face cum vrea fiecare, nu cu prostia de "tipar" pe care vreti voi sa o impuneti 8-|... Totusi, nu cred ca noi suntem cei care nu ne dam seama ca e doar un joc. Prea transpuneti valori din real life in joc. Jocul e o competitie si trebuie luat ca atare. Trebuie sa fii prea ipocrit ca sa spui ca joci un joc doar de dragul de a-l juca cu amicii. Competitia exista mereu si da acel dozaj care te face sa iti placa jocul.

PS: sorry for using "noi". Obisnuinta.

8-|

Cata filozofie! M-ai dat pe spate! Felicitari celorlati, care au facut mai mult decat sa dea din gura pe ici pe colo!

multumiti`mi mie ca n`am venit k eram la servici :sef:

Eeee, munca e munca, doar nu o sa o lasi pt un joc. Le arati data viitoare de ce esti in stare :D

Guest Buna seara fanii mei
Posted

• Eh , sa incep cu felicitari adversarilor si celorlalti participanti , a fost un cs interesant , o data si o data tot il pierdeam dar acum l-am pierdut pe mana noastra. A fost greseala mea de la inceput , am presupus ca portile si statuile vor aparea automat si ne-am bazat pe asta,de aceea am pastrat o parte din membri in guilda veche pentru a apara in timp ce alianta noua lua coroana. In 2 min am luat coroana iar in urmatoarele 10 cand am stat cu /guild in lorencia am pierdut-o. Apoi se stie ce a urmat . Ne-au lipsit si noua cativa jucatori,poate si adversarilor,oricum de data asta ne-a lipsit organizarea pentru ca nu ne asteptam sa atacam , am facut atunci pe moment o mica tactica sa zic asa care a mers cat de cat, switch-urile erau ok ,problema a fost la coroana. Logic ca la CS-ul viitor vom fi pregatiti pentru atac. vedem ce va iesi.
  • Faza cu aliantele care se fac pe baza de prietenie sau de interes , e un joc pana la urma si fiecare il trateaza cum vrea.
  • Referitor la 99 al meu se stie e dat total aiurea ,iar ne-a tras f mult in urma,dar asta e ,ne adaptam situatiei. Pentru alianta HONEY e primul cs pierdut pe link,prin lupta (includ si beta aici) dar trebuia sa vina si ziua asta :D

Oricum multa bafta tuturor in continuare.

Posted

felicitari hhz

#Pun pariu ca razor e baiat finut si nu face atata tam-tam ca au castelul ..sa isi faca user cu fanii mei sau pana mea ...dar asta nu inseamna ca daca ati luat o batalie ati castigat si razboiul ;) ....cum vin banii tot asa se duc :tiphat:

Posted

hmmm...pana acum e 7-1 pentru HONEY ;) numara daca nu ma crezi

Guest Alizee
Posted

pai le arat, le arat ce stiu :X sunt liber sambata viitoare >:)

rosy sa fii langa mine cu bufe sa vezi cum ingheata toti :D :bananadance2:

Posted

hmmm...pana acum e 7-1 pentru HONEY ;) numara daca nu ma crezi

faza ca nu e 7 - 1 HONEY HHunterZ e 7 - 1 vs all guilds pe parcus de ...

ati jucat contra south , contra alianta noastra RAGE din trecut , HH , pe urma o pauza si abia sambata a fost vs HH , cat despre " Garrone nu a fost prezent " pai e problema voastra , nu e a noastra + guildele fake de la siege ... -_-

Posted

ar insemna sa va calcati pe orgoliu pentru ca la momentul respectiv ati considerat ca e tactica de fricos

eh acum sa vedem ce conteaza mai mult pentru voi : castelul sau orgoliul

Posted

taci ca m-a prins boom..:(

Felicitari participantilor..mai ales castigatorilor..si mai putin celor care nu stiu sa piarda si cauta scuze in acuze ;)

Posted

Alexey nu numai ca am zis noi ca e tactica de fricosi.... asa este !!!! la mintea cocoshului ca daca nu bagati guildele alea si nu umblati cu "capshunik " la vanat pierdeati de mult cs`u ...

Posted

faza ca nu e 7 - 1 HONEY HHunterZ e 7 - 1 vs all guilds pe parcus de ...

ati jucat contra south , contra alianta noastra RAGE din trecut , HH , pe urma o pauza si abia sambata a fost vs HH , cat despre " Garrone nu a fost prezent " pai e problema voastra , nu e a noastra + guildele fake de la siege ... -_-

n-a zis nimeni ca este 7-1 pentru HONEY vs HH. a zis pur si simplu ca este 7-1 pentru HONEY. nu ne mai puneti cuvinte in gura aiurea si lasati interpretarile deoparte. eram constienti ca vom pierde CS-ul odata si odata, iar faptul ca lui Garrone i s-a dat 99 a avut un rol decisiv pentru voi in obtinerea coroanei si nu aveti cum sa negati lucrul asta :)

Posted

si cu frisca

Guest Sn00p_D
Posted

gg HH and company

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...