-Pain- Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Felicitari tuturor! Unii au castigat, altii au pierdut, insa cu totii ne gandim la un singur lucru (care ne si uneste): sa devenim tot mai buni :yum: Ne vedem sambata viitoare, razboinici de pretutindeni :))
LiNU Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Chiar daca am jucat pe ELF, am murit mult. Mi-a placut organizarea celor doua guilde.http://img20.imageshack.us/img20/8213/screen053021180002.jpg :P :beer:
Guest RAGE[Jester] Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Singuru cs care mi-a placut.Felicitari Honey.http://img199.imageshack.us/img199/7348/screen053021220000.jpgDoar 2 oameni ma bateau face 2 face fara drept de apel Q-Sadi si boom in rest slabuti , slabuti :) .Pacat ca nu am avut niste sm mari care sa dea manashield ca altfel ar fi stat povestea ^_^ .In rest o organizare proasta , multi jucatori incompetenti care nu stiau pe cine sa atace (atacatorii se atacau intre ei in loc sa dea in porti/statui) si multe altele . Multi nervi facuti de pomana > I am out :DGG Honey inca o data si pe buna dreptate.
Guest Alizee Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 sper ca sambata viitoare sa va dau mai mult de furca ca de obicei :crazy: ge ge allz :kar:
uLise Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 prea multe posturi cu "gg" si cred ca vin si de la persoane ce nu au participat la batalie, ma bucur totusi ca va apreciati adversaripentru a mai evita spam-ul ( venit pentru a va creste numarul de posturi ) si pentru a mai popula sectiunea de guild wars incepand din seara asta veti gasi topicul in subsectiunea respectivavom penaliza in continuare limbajul si insultele care depasesc bunul simtdiscutie placutaNu s-au contorizat posturile pana acuma :nanana:
Guest Locust1902 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 prea rapid prea furios hooney merg cu dacia iar noi pe jos....prea rapid prea furios ramaneti prosti cand apasa astia pe NosFelicitari tuturor mah Cristal care ti-o dat pc pe mana mai bine iti dadea o sapa cu 2 taisuri ca a lu Mihai Viteazu, sa fi pe primul loc si acolo.
al3xandru Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 frumos cs :) baza a fost sadi.. restu de sm cam slabuti bk non rr la fel...e diferenta mare de rr dar tot e frumos :D gj honey ne vedem sambata viitoare :beer:
born2be1 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 hai sa fim realisti Q-Sadi e mai tare decat toate portile #-o P.S gg Honey and South
Guest LowGmaN666 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 SOUTH putea lua cs-u daca va organizati cum trebuia si nu va opreati sa omorati pe neparticipanti.....am fost si eu la cs sa vad ce ii pe akl si cativa din ZoHaN si SOUTH se opreau pentru asti-a care nu aveau deaface cu guilda HONEY inloc sa sariti pe porti va opriti pentru niste tampenii how lame <_< SOUTH in ritmul asta nu o sa luati niciodata cs-ul mai detaliatii pe membri din guilda ca la urmatorul cs sa atace doar portile si pe cei din HONEY daca ajung pana akl nu sa se opreasca pe drum sa se bata cu celelalte guilde inscrise la CS.
al3xandru Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 SOUTH putea lua cs-u daca va organizati cum trebuia si nu va opreati sa omorati pe neparticipanti.....am fost si eu la cs sa vad ce ii pe akl si cativa din ZoHaN si SOUTH se opreau pentru asti-a care nu aveau deaface cu guilda HONEY inloc sa sariti pe porti va opriti pentru niste tampenii how lame <_< SOUTH in ritmul asta nu o sa luati niciodata cs-ul mai detaliatii pe membri din guilda ca la urmatorul cs sa atace doar portile si pe cei din HONEY daca ajung pana akl nu sa se opreasca pe drum sa se bata cu celelalte guilde inscrise la CS.vezi vb fara sa sti nu asta a fost prb.. :)) sa daramat tot dar sau dus toti dupa ultima poarta sady dadea cu ice storm si nu trecea nimeni prin locu ala stramt.avea buf de la elfe si daca trecea bk sareau restu care erau acolo..se intampla si ce ai zis u dar nu aia a fost prb :P
dvL Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 vezi vb fara sa sti nu asta a fost prb.. :)) sa daramat tot dar sau dus toti dupa ultima poarta sady dadea cu ice storm si nu trecea nimeni prin locu ala stramt.avea buf de la elfe si daca trecea bk sareau restu care erau acolo..se intampla si ce ai zis u dar nu aia a fost prb :Pe normal sa se "darame" tot , de acum se va " darma " tot al fiecare CS , faza cu ice storm facea parte din schema ( organizare ) , ceea ce pentru voi este AUR .
al3xandru Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :blink: frate lasama daca aia e organizare sa se bage unu in poarta si sa dea ice storm atunci..sunt un geniu =)) eu nu zic il meritati e vb doar de diferenta de rr..adevaratele cs se vad la non rr si la ful non rr a trecut rpd si au fost unele echilibrate cand era sa se puna sigiliu acum depinde de cum vor juca membri guildelor..daca nu la ful se va vedea cs echilibrat :)
trAANCe Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 e normal sa se "darame" tot , de acum se va " darma " tot al fiecare CS , faza cu ice storm facea parte din schema ( organizare ) , ceea ce pentru voi este AUR .mourinhoo, nu fi nervos tibi dragom :)))ce schema frate? il pui pe cel mai mare din ally sa stea intr-un loc stramt si sa-i pulverizeze pe toti :o super tare =))
boomeey Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 aroganta asta a voastra ne face pe noi sa ripostam si apoi se mai intreaba lumea de ce nu va lasam in pace sau de ce este tot timpul scandal :)nu-i nimic. asa ati invatat si voi cum sa va aparati castelul in caz ca-l veti cuceri. sunt curios daca veti folosi si voi aceeai metoda sau "schema" de aparare :)
Cafeniul Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Chiar nu inteleg ce aveti cu q-sadi. La faza cu aliantele fantoma am sarit pentru ca nu mi se pare normal, dar aici chiar nu am ce sa comentez. Pana la urma sa se puna restrictie ca primele charactere din top sa nu participe la cs? sau sa se puna regula ca nu ai voie sa il iei pe la spate sau etc? Nu ii sustin pe honey, ca nici ei nu sunt usa de biserica (defapt cine este?), dar sustin dreptatea, si la faza asta chiar au dreptate. Cristal putea sa faca ceva la cs, cu buff de la cineva, eventual si un life de la vrun bk, eu zic ca daca juca calumea nu ne blocam acolo. :tiphat: @LowGmaN666: daca ai fost la cs nu ai vazut prea bine inseamna. Sa spart totul si mai aveam circa o ora. Dar atuncea sa pus q-sadi la ultima poarta si dadea cu ice, trece cine poate, cine nu... (majoritatea). Si inca ceva nu cataloga o intreaga guilda dupa cativa noobi. Orice alianta are noobi in ea. Cineva de mai sus a avut dreptate ca adevaratele cs-uri se vad la non rr si full stats. Si ceea ce ati facut cu q-sadi in ultima poarta nu se poate numi tactica/schema, mai degraba o necesitate de a va pastra castelul si mi se pare corect deoarece q-sadi era din guilda voastra. Daca q-sadi era intr-o guilda atacatoare, curatau totul din sala tronului, venea gm-ul aliantei se apuca "sa mestereasca pe acolo", iar q-sadi statea la poarta care duce spre sala tronului si dadea cu es, cum se mai numea?Dupa post-ul asta o sa imi sara multi in cap referitor la guildele fantoma, si le dau explicatia direct sa nu se mai oboseasca sa scrie:Cu aliantele fantoma ocupa locul altor aliante care vor sa intre = mai putini oameni etc. Aici au fost destule persoane (chiar si Cristal), dar o persoana din guilda respectiva ii facea pe toti. Mai clar de atata nu cred ca pot fi.PS: Activez mai greu pe forum/joc, asa ca probabil voi vedea raspunsuriile voastre peste ceva timp.EDIT: Mai dadeau si alti cu ice pe la primele porti (ca fapt divers).
dvL Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 mourinhoo, nu fi nervos tibi dragom :)))ce schema frate? il pui pe cel mai mare din ally sa stea intr-un loc stramt si sa-i pulverizeze pe toti :o super tare =))zimi si mie o solutia mai buna , mai simpla si mai folositoare :D
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :dontknow: dar sa nu zica ca e strategie si alte destea sau lipsa de organizare =)) sa`mi dea mie sm 50rr si poate sa vina tot serv la cs sa`i arat eu strategie =))
dvL Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :dontknow: dar sa nu zica ca e strategie si alte destea sau lipsa de organizare =)) sa`mi dea mie sm 50rr si poate sa vina tot serv la cs sa`i arat eu strategie =))auzi , daca te primeam in guild mai faceai atat tam -tam :-?
Guest Sadi022002 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 :dontknow: dar sa nu zica ca e strategie si alte destea sau lipsa de organizare =)) sa`mi dea mie sm 50rr si poate sa vina tot serv la cs sa`i arat eu strategie =))Si cei care ataca au sm mare si nu prea reusesc mare lucru, dc oare :-?? :bananadance2:
al3xandru Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sadi e mai usor in aparare deaia e 3vs1 .si na`u fost sm mari..cristal ce a venit dar el nici nu stiu exact in cine dadea =)) eu nu zic e meritu tau ca ai crescut :P dar sa nu ma ia ala cu scheme si prosti :)) dStile stai calm parerile mi le pastrez de orice parte as fi :) eu te`am intrebat criterile si etc :P ne vedem maine sper desi is mic cat timp mai omor cva :kar: si am cu cine ma duela pe acolo e bine :)
dvL Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 sadi e mai usor in aparare deaia e 3vs1 .si na`u fost sm mari..cristal ce a venit dar el nici nu stiu exact in cine dadea =)) eu nu zic e meritu tau ca ai crescut :P dar sa nu ma ia ala cu scheme si prosti :)) dStile stai calm parerile mi le pastrez de orice parte as fi :) eu te`am intrebat criterile si etc :P ne vedem maine sper desi is mic cat timp mai omor cva :kar: si am cu cine ma duela pe acolo e bine :) succes
Cafeniul Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Tot pe acelasi subiect va certati?SADI= PROPIETATE HONEY [punct], poate sa dea cum vrea el. Inainte cyrus dadea la pod cu es si ii crapa pe majoritatea, si chestia aia e la fel ca asta.Hai ca azi e alt cs, nu stiu daca vine south (am fost off sapt asta si voi fi in continuare, chiar si la cs). Succes celor care merg, sunt curios cine ia castelul :tiphat:
al3xandru Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 iti zic eu cine ia castelu :) R:nimeni,deci ramane unde e acum :P sa vdm daca e asa :) ma duc la loto :tiphat: