Jump to content
Fury

Castle Siege

Recommended Posts

Posted

Dap felicitari.

Va rog sa se verifice ca mai multi dintre noi am luat quit din joc. Din ce observ mi s-a schimbat si ora la pc. Cei care se pricep sa verifice daca e vre-un hack si cine l-a folosit.

Am patit la fiecare CS sa imi iasa din joc dar nu m-am agitat.

Posted

Va rog sa se verifice ca mai multi dintre noi am luat quit din joc. Din ce observ mi s-a schimbat si ora la pc. Cei care se pricep sa verifice daca e vre-un hack si cine l-a folosit.

nu cred ca e vreun hack, si mie imi iesea des din joc dar mi-am formatat PC`u si numai face figuri :)

Posted

azi e cs ul sper sa pot si eu intra sa va luam castelul :X:X :)) :P acu e tot la honey castelul diseara va fi la alianta HH :)) :P

Posted

pixu arunca deja zarurile , oare o sa fie cum zice el ? :)

ps: eu zic in loc sa va aruncati iar vorbe inainte de cs ca cine o sa-l ia si cine nu , sa ziceti 'bft' si dupa felicitari :)) ( fara injurii dupa :D )

Posted

azi e cs ul sper sa pot si eu intra sa va luam castelul :X:X :)) :P acu e tot la honey castelul diseara va fi la alianta HH :)) :P

nu sunteti inscrisi :D

Guest zsnadu
Posted

what can I say :D

have fun all

Posted

(poza facuta de Alin)

Se pare ca doar noi (cei din south) putem lua castelul momentan (asta daca il luam), vedem ce o sa iasa diseara :-??

Posted

Die4Me / [cRs] / DoubleCrime / bilutza si Alin au fost ce`i mai buni dintre adversari .

M-am distrat :D gg HONEY

gg si tie..fara tine erau morti :P

edit nevermind

Posted

gg voua.

sper ca sunteti mandri ca ati castigat cs-ul fugind de un adversar important precum HH.

dak erati buni nu faceati guildele fantoma si nu ocupati locurile disponibile.

Posted

A fost frumos la cs (desi mai frumos a fost sapt trecuta)

Cyrus si Sadi cei mai imp care au facut multe pt honey. O singura alianta a reusit sa sparga ultima poarta. Cam asta este un rezumat. Felicitari tuturor, si imi pare rau pentru cei care au venit si au fost pk-iti de anumite persoane (mai avem si lume care nu stie cu ce se mananca cs-ul)

Posted

2faze si eu is de parere ca hh este o alianta puternica si ar fi avut sanse la cs dar totusi nu va`ti mobilizat cum honey a strans sign sa bage 2 guilde in fata voastra :blink: aici e vina voastra..

si multi nu stiu cei ala cs :D din ambele tabere am fost si eu putin sa ma uit nu participam dar toti se opreau sa dea in mine :)) eram in castel 3 sm din honey dadeau in timp ce eram in skil de la scut vine un sm din sout ii ia la rand iei tot in mine dadeau :)) asta ca un ex :P

si tyrexel cum zicea`ti si voi cva dovezi pentru acuzele aduse? :)

Posted

2faze si eu is de parere ca hh este o alianta puternica si ar fi avut sanse la cs dar totusi nu va`ti mobilizat cum honey a strans sign sa bage 2 guilde in fata voastra :blink: aici e vina voastra..

o fi vina celor din HH dar ce ia determinat pe cei din Honey sa bage acele guilde fantoma? Porbabil teama ca nu mai fac fatza :)

Posted

S1 : TyreXelu

la el ma refeream sry :)) oricum credeam ca sunte-ti unu si acelas :P

spauny u nai inteles vina celor din hh e ca nu au putut strange destule sign intelegeam daca baga honey un guild dar 2? eu au pus dublu+2..nu prea va-ti omorat :)

Posted

spauny u nai inteles vina celor din hh e ca nu au putut strange destule sign intelegeam daca baga honey un guild dar 2? eu au pus dublu+2..nu prea va-ti omorat :)

E char meu si al lui alexey :) scz nu vazusem reply lui alexey si nu am inteles legatura cu mine :-?

Posted

si oare care a fost scopu ? banuiesc ca vroiau sa se bata singuri.

Posted

o fi vina celor din HH dar ce ia determinat pe cei din Honey sa bage acele guilde fantoma? Porbabil teama ca nu mai fac fatza :)

Alianta HONEY nu a facut nici un guild fantoma . Asta este doar in imaginatia voastra, cautati un motiv pentru esec.

Posted

Alianta HONEY nu a facut nici un guild fantoma . Asta este doar in imaginatia voastra, cautati un motiv pentru esec.

esecul era dak cei din HH participau si pierdeau :D

cam atat am avut de spus :)

noroc la urmatoarele cs-uri.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...