Nr1 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 upCred ca daca ai ceva dubii ,exista alt loc pt o plangere si nu sa dai up aici , no ofens :D
LiNU Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dap felicitari.Va rog sa se verifice ca mai multi dintre noi am luat quit din joc. Din ce observ mi s-a schimbat si ora la pc. Cei care se pricep sa verifice daca e vre-un hack si cine l-a folosit.Am patit la fiecare CS sa imi iasa din joc dar nu m-am agitat.
-=boomeey=- Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 upas dori sa fie pedepsit omuletzu daca se dovedeste ca acuzatiile lui sunt nefondate.
l33tsk33t Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Va rog sa se verifice ca mai multi dintre noi am luat quit din joc. Din ce observ mi s-a schimbat si ora la pc. Cei care se pricep sa verifice daca e vre-un hack si cine l-a folosit.nu cred ca e vreun hack, si mie imi iesea des din joc dar mi-am formatat PC`u si numai face figuri :)
Cafeniu Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Ne auzim maine la cs honey :tiphat: , speram sa fie mai ceva decat sapt trecuta, acuma ca incepem sa jucam organizat etc. :clap:
pIXu Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 azi e cs ul sper sa pot si eu intra sa va luam castelul :X:X :)) :P acu e tot la honey castelul diseara va fi la alianta HH :)) :P
Fury Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 pixu arunca deja zarurile , oare o sa fie cum zice el ? :) ps: eu zic in loc sa va aruncati iar vorbe inainte de cs ca cine o sa-l ia si cine nu , sa ziceti 'bft' si dupa felicitari :)) ( fara injurii dupa :D )
boomeey Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 azi e cs ul sper sa pot si eu intra sa va luam castelul :X:X :)) :P acu e tot la honey castelul diseara va fi la alianta HH :)) :Pnu sunteti inscrisi :D
Cafeniu Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 azi e cs ul sper sa pot si eu intra sa va luam castelul :X:X :)) :P acu e tot la honey castelul diseara va fi la alianta HH :)) :P (poza facuta de Alin)Se pare ca doar noi (cei din south) putem lua castelul momentan (asta daca il luam), vedem ce o sa iasa diseara :-??
Alex86 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 hai ca mi-a placut in seara asta de sprite4fun , rupea speed in 3 ca sa ajunga cat mai in fata sa dea summon ... #-o
Cyrus Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Die4Me / [cRs] / DoubleCrime / bilutza si Alin au fost ce`i mai buni dintre adversari .M-am distrat :D gg HONEY
banditzel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Die4Me / [cRs] / DoubleCrime / bilutza si Alin au fost ce`i mai buni dintre adversari .M-am distrat :D gg HONEYgg si tie..fara tine erau morti :Pedit nevermind
spauny Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 gg voua.sper ca sunteti mandri ca ati castigat cs-ul fugind de un adversar important precum HH.dak erati buni nu faceati guildele fantoma si nu ocupati locurile disponibile.
Cafeniul Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A fost frumos la cs (desi mai frumos a fost sapt trecuta)Cyrus si Sadi cei mai imp care au facut multe pt honey. O singura alianta a reusit sa sparga ultima poarta. Cam asta este un rezumat. Felicitari tuturor, si imi pare rau pentru cei care au venit si au fost pk-iti de anumite persoane (mai avem si lume care nu stie cu ce se mananca cs-ul)
al3xandru Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 2faze si eu is de parere ca hh este o alianta puternica si ar fi avut sanse la cs dar totusi nu va`ti mobilizat cum honey a strans sign sa bage 2 guilde in fata voastra :blink: aici e vina voastra..si multi nu stiu cei ala cs :D din ambele tabere am fost si eu putin sa ma uit nu participam dar toti se opreau sa dea in mine :)) eram in castel 3 sm din honey dadeau in timp ce eram in skil de la scut vine un sm din sout ii ia la rand iei tot in mine dadeau :)) asta ca un ex :P si tyrexel cum zicea`ti si voi cva dovezi pentru acuzele aduse? :)
spauny Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 2faze si eu is de parere ca hh este o alianta puternica si ar fi avut sanse la cs dar totusi nu va`ti mobilizat cum honey a strans sign sa bage 2 guilde in fata voastra :blink: aici e vina voastra..o fi vina celor din HH dar ce ia determinat pe cei din Honey sa bage acele guilde fantoma? Porbabil teama ca nu mai fac fatza :)
TyreXel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 si tyrexel cum zicea`ti si voi cva dovezi pentru acuzele aduse? :)Poftim ? Nu inteleg nimic... eu nici macar nu am fost la cs #-o
al3xandru Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 S1 : TyreXelula el ma refeream sry :)) oricum credeam ca sunte-ti unu si acelas :P spauny u nai inteles vina celor din hh e ca nu au putut strange destule sign intelegeam daca baga honey un guild dar 2? eu au pus dublu+2..nu prea va-ti omorat :)
TyreXel Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 S1 : TyreXelula el ma refeream sry :)) oricum credeam ca sunte-ti unu si acelas :P spauny u nai inteles vina celor din hh e ca nu au putut strange destule sign intelegeam daca baga honey un guild dar 2? eu au pus dublu+2..nu prea va-ti omorat :)E char meu si al lui alexey :) scz nu vazusem reply lui alexey si nu am inteles legatura cu mine :-?
spauny Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 S1 : TyreXelula el ma refeream sry :)) oricum credeam ca sunte-ti unu si acelas :P spauny u nai inteles vina celor din hh e ca nu au putut strange destule sign intelegeam daca baga honey un guild dar 2? eu au pus dublu+2..nu prea va-ti omorat :)si oare care a fost scopu ? banuiesc ca vroiau sa se bata singuri.
Cyrus Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 o fi vina celor din HH dar ce ia determinat pe cei din Honey sa bage acele guilde fantoma? Porbabil teama ca nu mai fac fatza :)Alianta HONEY nu a facut nici un guild fantoma . Asta este doar in imaginatia voastra, cautati un motiv pentru esec.
spauny Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Alianta HONEY nu a facut nici un guild fantoma . Asta este doar in imaginatia voastra, cautati un motiv pentru esec.esecul era dak cei din HH participau si pierdeau :Dcam atat am avut de spus :) noroc la urmatoarele cs-uri.