Jump to content
Fury

Castle Siege

Recommended Posts

Posted

Ciiiineeeeeeeee suntetziiii MIAU MIAU MIAU :crazy:

Sadi,termina frate. :|

Pentru prima data a fost un CS cu adevarat echilibrat,nu se cearta nimeni,ba dimpotriva aliantele se felicita.Pentru ce cauti cearta iar?Pe urma te intrebi ce au unii cu tine...

Posted

Intr-adevar un cs frumos. Cinci secunde daca mai rezistam se schimbau coroanele, dar a fost Bogz plasat bine acolo unde era. GG

n-am fost numai eu. au fost si jack si knavish care tineau switchurile. sadi care era in vanatoare de delei, rozi care dadea buff, tyrexel cu summon,..au fost destui cei care au facut diferenta.

la fel cum a fost si blader. tactica perfecta, iei switchul si te proptesti in scut. cristal si razor cu tactica de a-l teleporta pe razor fix in coroana, sa nu il mai pot omori. kinul, alin, damian ..si altii.

ps: de ce atunci cand mureau anumite persoane, gen Angelik (parca), imi ziceau ..'ba ce nub esti, bogz'? o.0. asta nu mi s-a parut deloc ok.

Posted

Pentru prima data a fost un CS cu adevarat echilibrat,nu se cearta nimeni,ba dimpotriva aliantele se felicita.Pentru ce cauti cearta iar?Pe urma te intrebi ce au unii cu tine...

Deza sincer nu ma intereseaza daca are cineva ceva cu mine , dar atata timp cat exista nesimtzire , bag sagetzi.Eu nu am cautat raca niciodata aiurea cu nimeni,Credema ca mai mult de 2 ore nu am stat in lotu ala, marea harta pt care e atata ura aici , dar ma deranjeaza nesimtzirea.BV celor care au participat la CS :bananadance2:

Guest Senzationalul
Posted

eh cs echilibrat ...la noi fu slaba organizare,nu am avut eu timp.sper ca data viitoare sa-i organizez mai bine.

Oricum,e ceva 10 guilde ,in jur de 40 rr-iti au atacat,ne-am descurcat bine tinand cont ca o singura alianta apara.ce naiba,mai lipseau cativa rr-iti si era tot serverul pe noi.

App, ce e cu Gunit de a lipsit ?

Posted

Ciiiineeeeeeeee suntetziiii MIAU MIAU MIAU :crazy:

suspend 3 zile pentru flame intr-un topic care si asa e sensibil

Felicitari tuturor aliantelor inscrise si celor care au aparat castelul..it was fun ..dar nu prea mult fun pentru un pitic ca mine :D

Posted

Felicitari tuturor aliantelor inscrise si celor care au aparat castelul..it was fun ..dar nu prea mult fun pentru un pitic ca mine :D

ti-am dat doua castane ca-n filme :rofl2: pacat ca nu le-am filmat sa le vizionam peste ani si ani... :D

Guest |-_-|
Posted

a fost echilibrat ..dar voi ati fost 12 guilde iar noi doar 5...concluzia:noi ne bazam pe calitate nu pe cantitate :D

Guest drejan
Posted

:D Am urmarit cat de cat discutiile de pe acest topic si am vazut ca voi chiar va inflacarati pentru jocul asta. E si bine si rau, pentru ca, la urma urmei it's just a game. Dar barbatii trebuie sa iasa in evidenta, nu? :>

Pentru mine a fost primul cs. Nu stiu daca m-ati retinut, am un sm pe nume: Pain. Nu cred ca sunt multe servere care au parte de asa actiune. Tineti-o tot asa, WP EVERYONE!

Guest |-_-|
Posted

Eu cred ca e mai usor de aparat castelul decat de atacat... zica-se ce s-o zice dar eu asa cred :).

da e adevarat ca e mai usor de aparat castelul..dar din 5 guilde cate am fost no am fost maxim 60-70 iar voi ati fost cu mult peste 100 si totusi e o diferenta...

Guest Sadi022002
Posted

:))) Ce imi place , ce plonjoane faceai la CS :rofl2: :pottytrain2:

Posted

Pentru mine a fost primul cs. Nu stiu daca m-ati retinut, am un sm pe nume: Pain. Nu cred ca sunt multe servere care au parte de asa actiune. Tineti-o tot asa, WP EVERYONE!

Parca prin calea mea ai trecut de cateva ori :nanana: Cafeniul :tiphat:

PS: Dupa cs-ul de ieri am ajuns la concluzia ca e mai usor de atacat castelul (sau este doar parerea mea) pentru ca mai era in jur de 30 de minute si era totul spart (aproape). Daca in alea 30 de min reusea cineva sa aplice honey pierdea castelul. Totusi a fost o gramada de timp, singurele regrete le am ca au fost multi absenti la noi (din SOUTH) vro 3-5 rr-iti, si DL care joaca un rol foarte important.

Devenim din ce in ce mai organizati si asta este bine :right: Maybe next time.

Posted

a fost echilibrat ..dar voi ati fost 12 guilde iar noi doar 5...concluzia:noi ne bazam pe calitate nu pe cantitate :D

deocamdata, dupa ce o sa fie majoritatea rr-iti mai mult conteaza cantitatea :))

gg Q-Sadi omul care a facut diferenta aseara pacat ca mai era putin si puneam sigiliu :beer:

See you next time

astea au facut diferenta

n-am fost numai eu. au fost si jack si knavish care tineau switchurile. sadi care era in vanatoare de delei, rozi care dadea buff, tyrexel cu summon,..au fost destui cei care au facut diferenta.

Posted

gg Q-Sadi omul care a facut diferenta aseara pacat ca mai era putin si puneam sigiliu :beer:

See you next time

Spargea la noi...cand dadea de 3 ori cu ice storm pica tot podul :D

Posted

Eu cred ca e mai usor de aparat castelul decat de atacat... zica-se ce s-o zice dar eu asa cred :).

gresesti. ca aparator ai mai multe obiective care te preocupa :)

deocamdata, dupa ce o sa fie majoritatea rr-iti mai mult conteaza cantitatea :))

cantitatea si organizarea cantitatii spre un singur obiectiv :D

Spargea la noi...cand dadea de 3 ori cu ice storm pica tot podul :D

inclusiv pe cei din aceeasi alianta :D

Posted (edited)

e primul meu post aici si tin sa-i felicit pe cei de la HONEY ca au reusit inca o data sa-si pastreze castelul,dar dupa cum s-a putut observa de abia de acum o sa devina lupta mai interesanta,pacat ca din alianta noastra au lipsit cativa cu rr care ar fi ridicat sansele la castigarea castelului,see youu next time :tiphat:

LE.oare nu se poate modifica ziua cs-ului in loc de Sambata seara sa fie Duminica sau o alta zi din cursul saptamanii?ma gandesc ca Sambata mai iese lumea in oras si din cauza asta nu pot fi prezenti la cs

Edited by TheMask
Posted

da e adevarat ca e mai usor de aparat castelul..dar din 5 guilde cate am fost no am fost maxim 60-70 iar voi ati fost cu mult peste 100 si totusi e o diferenta...

din care vreo 40 erau pe langa :))

Ati bagat maximul de jog-uri?

nu cred ca jog aduc un deff/hp cu mult mai mare decat ce-l normal

Posted

Dap felicitari.

Va rog sa se verifice ca mai multi dintre noi am luat quit din joc. Din ce observ mi s-a schimbat si ora la pc. Cei care se pricep sa verifice daca e vre-un hack si cine l-a folosit.

up

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...