Luci Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 O noua tehnologie de televizoare isi face debutul.Dupa o intarziere de aproximativ un an, Mitsubishi prezinta in sfarsit primul televizor cu laser, o tehnologie considerata mai avansata decat cea a plasmei si LCD-urilor.Desi Mitsubishi nu a dat detalii foarte precise, tehnologia promite o calitate superioara a imagini, cu de 2 ori mai multe culori decate cele oferite de LCD-uri, si o claritate si o adancime de culoare superioare atat televizoarelor cu LCD, cat si celor cu plasma.Televizoarele din seria LaserVue au o luminozitate de 500 nits, frecventa de 120 Hz si suporta standardele x.v.Color si PerfectColor. Alte caracteristici sunt prezenta a 4 porturi HDMI, capabilitati de vizualizare 3D si un consum de energie de sub 200 wati, adica jumatate din cel al unui televizor LCD si o treime din cel al unuia cu plasma.Singurul dezavantaj al tehnologiei cu laser este faptul ca, fiind similara cu tehnologia de proiectie din spate, televizoarele sunt destul de groase, aproximativ 10″ (25 cm).Primul model LaserVue lansat de Mitsubishi este unul cu diagonala de 65″, care va avea un pret de 7.000 $, situat undeva la media preturilor televizoarelor LCD de aceeasi dimensiune (intre 3.000 $ si 16.000 $). In cursul acestui an, Mitsubishi promite sa lanseze si un televizor cu diagonala de 73″.Infoportal
Shtef14 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Da suna bine... :> dar costa si mult...cel putin eu nu imi permit sa dau 7000 $ pe un televizor
The DeaD HelL Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 suna bine ce am citit :) pacat ca-i nitel cam scumpic :P
MurDoc Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 capabilitati de vizualizare 3DAsta e super ! Cu timpul se vor ieftini.
[IlluSioN] Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 cine are bani il cumpara ... cine nu mai asteapta ieftinirea
MoBiLe2 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 eu nu am incredere in acest tip de televizor pentru ca, daca se defecteaza si e pe baza de laser, sigur face o gaura in perete.si nu poti sa stingi laserul cu o galeata de apa.mai bine raman la modelul vechi.
Nok!a Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 eu nu am incredere in acest tip de televizor pentru ca, daca se defecteaza si e pe baza de laser, sigur face o gaura in perete. si nu poti sa stingi laserul cu o galeata de apa. mai bine raman la modelul vechi. )) :rofl1: @chiar daca are 25cm in grosime nu ma deranjeaza, nu-s fan-ul slim-urilor :) , putin cam scump, dar promite multe
Guest stefteo21 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 daca se defecteaza si e pe baza de laser, sigur face o gaura in perete. -> de fapt nu ar trebuii sa rad, ca e trist ps: e superba ideea ^_^
m4x Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Pt mine e la fel ca orice televizor si pana la 3D, cred ca mai este ceva de munca.
Stalk3r Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 mai mult de 1k $ nu o sa dau niciodata pe un TV .. , oricat de high-tek ar fii
Random Hero Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 mai mult de 1k $ nu o sa dau niciodata pe un TV .. , oricat de high-tek ar fiiiti sustin ideea... intr'adevar televizorul cu laser este un concept interesant, are si un pret pe masura... insa.. este totusi doar un televizor... imi ajunge faptul ca vad ceva la tv'ul meu... si ca am o calitate a imaginii suficient de buna...
Guest MaGic_MaStEr Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Foarte frumos,dar destul de scump, dar cred ca-si merita banii :).
JmEcKeReL Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 super tare...cred ca le`a intrecut aproape pe toate mai bine spus "au dat lovitura"
Bobo Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Arata destul de bine .... si nu cred ca este scump , isi merita banii.
ChoWdeR Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 super nici ca se putea spune mai lung :) ont: mobile, te rog eu mult posteaza cat mai mult ) ca murim de ras pe seama ta )) cat despre Televizor, hmm PREA scump.
Parazitu' Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 hmm ce pot spune..ceva nou inovator..si foarte atragator..insa are si un pret pe masura..nu stiu cati si'l vor permite..cel putin momentan :)