Jump to content
-clao-

Trei milioane pe zi din cersetorit

Recommended Posts

Posted

O femeie a reusit sa stranga in fata unui supermarket in mai putin de 24 de ore o suma peste 300 RON din cersit . Multi copii sunt trimisi de parinti la cersit acesti castigand o suma frumoasa de pe ei . Cum poti sa nu oferi 1 leu unui copil mic care vine langa masina ta si privindul in ochii iti dai seama de durerea care o are in suflet . Facand un calcul unui copil care sta la semafor :

Am pus aproximativ 2 minute schimbarea semaforului . O ora are 60 de minute iar masinile opresc la semafor din 2 in 2 minute . 60 : 2 = 30 . La fiecare oprire punem in calcul ii se ofera 1 leu . In concluzie copilul face 30 RON pe ora . Sa nu aducem aminte ca fac si mai mult de 1 leu pe oprire la semafor + ca alte persoane ofera o suma mai mare ...

Imagine IPB

Click pentru a citi mai multe

Posted

Sunt foarte multi care sunt "saraci" doar la suprafata ... genul asta de cersetori se intalnesc prin gari si prin trenuri ...

Multi dintre ei fac bani doar pentru bautura si tigari ...

Posted

si mai zicea profa de religie..."faci un bine faptul ca-i dai 1 leu acolo..dar treaba lui ce face in continuare cu banii aia..daca ii bea" pai mai bine nu-i dau nici-un leu,caci din banii care ii dau lui isi ia bautura mai tare si mai multa..conteaza un leu si in plus si in minus :)..sau daca n-ai chef sa-i dai un ban..dar nici sa-l lasi acolo,nebagandu-l in seama..il ocolesti..simplu :) mai aproape peste tot dai de ei..

Posted

eu nu dau nimic niciunui cersetor.. am ramas :blink: cand la Iasi eram cu un prieten si ii dau unui cersetor 50bani (5000 lei pe atunci) la care el se uita la mine si imi zice "doar atat?"..

Posted

nu am dat niciodata bani la cersetori si nici nu voi da pt. simplu motiv ca de cele mai multe ori nu ei se bucura de bani ci parintii/fratii sau altii mai mari ca ei. cunosc la mine in oras un om, sta in fata la un mall si cand iese lumea cu bagaje si plase ii ajuta sa le care la masina si nu e ca altii, daca nu ii dai nici un ban sa te dumnezeiasca de nu te vezi.

vb. aia, la muncit nu la intins mana... pot sa faca un ban si ducand gunoiul de la vreun magazin...

Posted

a strans ceva banutzi pentru o zi de "munca" :D

Mai dau uneori bani sau ceva de mancare (gogoasa, ciocolata, hamburger, chestii de genu' asta), dar numai la copii.

Posted

A venit unu odata sa ceara bani si doar ce imi luasem niste pernite de la fornetti(1,5 lei bucata). L-am intrebat ce face cu ei,si raspunsul de il auziti toti "imi iau o paine". I-am zis ca nu ii dau bani,daca vrea ii dau mancare. Se uita ala cu o scarba la mine cand i-am dat o pernita deaia de cred ca m-a spurcat in gand.... Nici nu m-am mai obosit sa ma uit dupa el ca pun pariu ca a aruncat-o. As putea sa enumar patanii cu cersetori la nesfarsit. Altu cerea bani(nu avea mai mult de 8 ani) si deodata se opreste ca...............................................II SUNA MOBILUL !

Posted

nu am dat niciodata bani la cersetori si nici nu voi da pt. simplu motiv ca de cele mai multe ori nu ei se bucura de bani ci parintii/fratii sau altii mai mari ca ei. cunosc la mine in oras un om, sta in fata la un mall si cand iese lumea cu bagaje si plase ii ajuta sa le care la masina si nu e ca altii, daca nu ii dai nici un ban sa te dumnezeiasca de nu te vezi.

vb. aia, la muncit nu la intins mana... pot sa faca un ban si ducand gunoiul de la vreun magazin...

Un om ca cel despre care ai vorbit tu merita respectat... nu asteapta mura in gura... isi castiga banul (nu conteaza ca isi cumpara mancare sau bautura, a muncit pentru ele).

@MonK: eu ma fac ca ploua cand trec pe langa astia... si asa au buzunarele pline... dupa cum reiese si din titlul articolului

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...