tavy_xp92 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Sa zicem ca am gasit un spot, l-am preluat, (conform regulamentului, cu printuri la 5 min, bla bla bla ) i-am omorat pe toti si am devenit photno.Peste 2 minute vine un alt caracter si ma omoara, luandu-mi spotu (eu fiind phono )Se considera sau nu Pk pe spot?
MurDoc Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Nu se considera PK pe spot.PK se considera atunci cand statusul celui ce te omoara se schimba.
tavy_xp92 Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Pai, sincer, nu mi se pare corect.... i-am omorat pe aia afk, am luat spotu, si in 2 min vine alt si ma omoara, furandu-mi spotu...Oricum ms de lamurire :)
Dark Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 omoara si tu cate unul pe rand :lol: (pk, commoner, pk, commoner, etc) chiar daca unul din ei revine, spotul e al tau, le poti da si trade, party, ca sa ii opresti din dat :D, solutii sunt
Guest Blader_Slayer Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Pai, sincer, nu mi se pare corect.... i-am omorat pe aia afk, am luat spotu, si in 2 min vine alt si ma omoara, furandu-mi spotu...Oricum ms de lamurire :)aduci un tovaras cu tine , le dai mucu il lasi pe ala pe spot mergi dai clear,revi si rupi exp :beer: