Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

savageNicky

Sugestie

Recommended Posts

Posted

vad ca din ce in ce mai multi playieri stau singuri pe spot :angry1: ...inteleg daca sunt lvl mare si nu mai pot face lvl in party sau sunt pe cale sa se reseteze :beer: ....dar nu la lvl 100,200,300 singuri pe spot iar altii asteapta in oras si nu au unde sa faca lvl.propun sa se faca provizoriu o regula pentru party obligatoriu!

Astept raspunsuri atat din partea jucatorilor cat si din partea moderatorilor!

Guest LUGHY
Posted

pai daca eu nu vrea sa iau pe cineva in party trebuie sa ma oblige cineva?? nu cred ca e buna sugestia :))

Posted

vad ca din ce in ce mai multi playieri stau singuri pe spot :angry1: ...inteleg daca sunt lvl mare si nu mai pot face lvl in party sau sunt pe cale sa se reseteze :beer: ....dar nu la lvl 100,200,300 singuri pe spot iar altii asteapta in oras si nu au unde sa faca lvl.propun sa se faca provizoriu o regula pentru party obligatoriu!

Astept raspunsuri atat din partea jucatorilor cat si din partea moderatorilor!

no way -_-

Posted

daca sta singur e in defavoarea lui din 2 motive:1 no sa moara acolo ii faci prealuare:))

2daca ar lua playery mai mici decat el si ar face pp iar merge mai bine.Foarte putini stau singuri :)

Guest Al3xul
Posted

eu as propune ca pe spot sa stea party full (4-5 membri) daca nu ai 4-5 membri in party si vine un alt party de 4-5 membri atunci pierzi spotu... ar fii o idee buna :D

Posted

eu as propune ca pe spot sa stea party full (4-5 membri) daca nu ai 4-5 membri in party si vine un alt party de 4-5 membri atunci pierzi spotu... ar fii o idee buna :D

te-au prostit aia de pe dex :)) ?

daca vrea omu sa te ia, daca nu veziti de drum, si trezestete de dimineata si prinde spot sa stai singur... :comp2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...