Jump to content
DemonuL_

Incrucisati-va picioarele! Vanatorii de virgine intra in scena

Recommended Posts

Posted

Din moment ce am spus ca te JUDECA, e logic ca nu este ceva pozitiv.

Cred ca nicio mama nu s`ar bucura daca ar afla ca fata ei de 12 ani nu mai este virgina.

dar eu stiu de cazuri in care mamele chiar se bucura de faptul ca micuta lor a inceput viata sexuala.

in acest fel venitul familiei creste substantial.

Posted

sa vanezi virgine ??? ce prostie...stiam k arabii platesc greu pt asa ceva, dar aia sunt cu capul si cu lipsa de fmi

cui naiba ii trebuie o fata care sa nu stie de niciunele pe lumea asta?

pierdere de timp.

Posted

Fiecare cu gusturile lui .

Altora le plac grasele ,altora "schiloadele" altora cu tsatsele mari , nu vad care e problema.

Daca are rabdare pana o convinge sa o faca si nu o violeaza e totu` ok .

Posted

dar eu stiu de cazuri in care mamele chiar se bucura de faptul ca micuta lor a inceput viata sexuala.

in acest fel venitul familiei creste substantial.

=))

Am spus si eu asta intr`un reply.

Posted

sa vanezi virgine ??? ce prostie...stiam k arabii platesc greu pt asa ceva, dar aia sunt cu capul si cu lipsa de fmi

cui naiba ii trebuie o fata care sa nu stie de niciunele pe lumea asta?

pierdere de timp.

Te asigur ca nu e o pierdere de timp.Majoritatea barbatiilor au aceasta dorinta nu din cauza ca au ceva probleme ori cum se zice pe la noi "duc lipsa de..." ci pentru ca sunt curiosi.Da am aceasta curiozitate si nu mi-e frica/rusine sa recunosc.

Oana in legatura cu postul in care ai zis ca in clasele 5-8 fetele au o gandire mai matura decat baietii.Cand eram in clasa a 8-a imi amintesc ca mi se pareau mult prea copilaroase fetele de varsta mea si multi colegi,nu stiau ce vor de la viata...

Marius iti spun si eu ca si Nimeni cand o sa mai cresti o sa razi de posturile facute in acest topic de tine.

Nici eu nu vad de ce faceti atata caz si le compatimiti atata de parca voi ati fi niste sfinti si ele sunt germeni care trebuie inderpartati.

Se numesc relatii intime deci nu e trebea mea,nici a ta,nici a lui cu cine si cand face sex fata lu vecinu de la 2.

Posted

De unde apareti ? :blink:

Posted

Te asigur ca nu e o pierdere de timp.Majoritatea barbatiilor au aceasta dorinta nu din cauza ca au ceva probleme ori cum se zice pe la noi "duc lipsa de..." ci pentru ca sunt curiosi.Da am aceasta curiozitate si nu mi-e frica/rusine sa recunosc.

Oana in legatura cu postul in care ai zis ca in clasele 5-8 fetele au o gandire mai matura decat baietii.Cand eram in clasa a 8-a imi amintesc ca mi se pareau mult prea copilaroase fetele de varsta mea si multi colegi,nu stiau ce vor de la viata...

Marius iti spun si eu ca si Nimeni cand o sa mai cresti o sa razi de posturile facute in acest topic de tine.

Nici eu nu vad de ce faceti atata caz si le compatimiti atata de parca voi ati fi niste sfinti si ele sunt germeni care trebuie inderpartati.

Se numesc relatii intime deci nu e trebea mea,nici a ta,nici a lui cu cine si cand face sex fata lu vecinu de la 2.

Macar o sa am de ce rade mai incolo . ;)

Gata cu spam-ul pe aici , am deja destule mesaje . :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...