Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

al3xandru

RENA=3BLES

Recommended Posts

Posted

am inteles sa reduceti de la 10 prea mult spam pe chat crestea oricine itemele isi permiteau toti sa scape de pk.dar totusi bles cade de pe jos si din box.rena cade mai rar deci trb sa valoreze putin mai mult initial m-am gandit la 5 bles dar e prea mult asa ca propun 1rena=3bles.Mi se pare o rata convenabila.1 e prea putin nar mai avea rost..

Posted

=)) alta sugestie inutila care nu se poate face la voi nici una nu se poate :beer:

pot fi facute ca nu vor sau nau chef e alta trb :)) te inteleg stiu si eu cum e pe link,eu inca propun daca mi se accepta macar 1 idee si stiu ca serv e mai agreabil sunt fericit.M-am obisnuit cu nebagarea in seama dar na poate poate :)

Posted

Pot fi facute, ca doar sunteti cei mai buni programatori. La voi merge orice.

Ca recompensa se poate da un item. Cum bless+3 nu exista ca item, atunci nu se poate.

Daca nu stiti nu mai vorbiti aiurea.

Posted

oricum e proasta ideea , e cel mai bine 1 bless pe rena

era prea mare diferenta intre bless si soul.. bless-ul nu avea valoare mai deloc

gg pentru modificare :cool2:

Guest [Raven]
Posted

gg ptr modificare :cool2:

Posted

Nu se poate da jwls desfacute , rena = un patrat , 10 bless = 1 patrat , merge la NCP sa desfaci. Daca te duci 3 bless cum il pacalesti pe ala sa-ti desfaca pachetul ? :D

Guest Blader_Slayer
Posted

eventual daca puneti rena in bok`uri si lasati pachet de 10... si asa cade zen,scroluri ... nu este zen pentru clear pk ... :blush2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...