Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paul156

[Amanat]Soccer

Recommended Posts

Posted

mam gandit sa facem un soccer ca cupa romaniei numai ca sa fie cupa Link Mania ..sa jucam pe souluri/blessuri intre guilde, daca o echipa trece de un meci sa primeasca sa zicem 1s fiecare player si echipa sa aiba 6 sau 8 membri, iar marele premiu sa fie 10s fiecare membru a unei echipe .

astept parerile voastre

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Apr 10 2009, 15:26)

mam gandit sa facem un soccer ca cupa romaniei numai ca sa fie cupa Link Mania ..sa jucam pe souluri/blessuri intre guilde, daca o echipa trece de un meci sa primeasca sa zicem 1s fiecare player si echipa sa aiba 6 sau 8 membri, iar marele premiu sa fie 10s fiecare membru a unei echipe .

astept parerile voastre

asa ceva trebuie organizat ... doar nu o sa se bata intre ele 3 guilde

ai vazut pe 97 cat se chinuiau sa faca un soccer .. in care sa fie mai mult de 3 echipe :))

Posted

ala era 97d....si acolo lumea nu mergea la event pentru ca erau ocupati cu spotul din arena :)) ...aici cred ca va fi alta situatia....

in cadrul eventului eu propun ca premiul final sa fie mai mare pentru ca totusi e ceva mai complex....la un find&trade primesti 10s...eu zic sa se inscrie in joc mai multe guilde dand un anumit numar de souls/guild ei sa fie notati de catre admin iar apoi echipele inscrise sa fie asezate intr-o erarhie tip piramida 2 cate 2.

X vs Y -------------------------- Z vs V----------------------w vs E----------F vs G ------------acestea se tin prima zi

(echipa x castiga)--------------(echipa v castiga)---------(e castiga)------(g castiga)

X vs V -------------------------------------------------------- E vs G----------------------------acestea a 2a zi

(echipa X castiga)--------------------------------------------(G castiga)

FINALA:X vs G--------------------------------------------------------------------------------------a 3a zi

doar ca la event vor fi mai multe echipe inscrise pe treapta intai

se vor aseza ori in ordinea in care s-au inscris orialeator alese de catre admin

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...