Jump to content
d'L0v3

top 10 cereri in casatorie

Recommended Posts

Posted

Top 10 cereri in casatorie

1. ROCKERUL : “Vrei sa ne despaduchem impreuna pana la adanci batraneti?”

2. HOUSERUL : “Vrei, vrei, vrei, vrei, vrei, vrei,vrei, vrei, vrei ,vrei sa, sa,sa, sa, sa, sa, sa?”

3. MANELISTUL : “Sa moara tata de nu te iubesc din iubire si simt iubire de tine. Hai sa te fac femeia mea trai-ti-ar! Ma jur pemormantu' lu' aia batrana ca ti-l aduc pe Sorinel sa cante la nunta!”

4. IUBITORUL DE OPERA : “Vreeeeiii sa fiiiii sotiaaaa meaaaaa?! Stiiiu

ca vreeeei!!!” “Ba nuuuu!” “Ba daaaaaa!” “Ba nuuuuu!” “Ba daaaaaa!” “Ba nuuuuuu!” “Ba daaaaaaa!” “BINEEEEEE! HOOOOO!”

5. HIP-HOPER-UL : “Imi spun baietii ca tu esti cea mai bengoasa / De parca ti-au dat .... sa stie ca ai gura frumoasa / Dar imi place curu' tau si vreau sa-l am mereu / De aceea omu' tau pe viata o sa fiu doar eu!”

6. EMOISTUL : “Nu-i asa ca NU vrei sa ne casatorim?”

7. FOLCLORISTUL : “Vrei ca tot restul vietii sa muncesti in casa, curte, gradina si la camp ca o sclava, sa cresti copiii, sa ma astepti cand vin de la carciuma si sa mananci bataie pana cand moartea ne va desparti?”

8. FANUL LUI BEETHOVEN : “Vrei, vrei, vrei vreeeeeeeei!” “Nu nu nu

nuuuuuuuuu!”

9. PUNKER - UL : “Daca nu vrei sa-ti devastez casa, sa-ti ard familia, sa te tai, sa torn acid pe tine, accepta sa te mariti cu mine!”

10. MIHAI TRAISTARIU : ” Vrei sa fiu sotia ta??”

Posted

4. IUBITORUL DE OPERA : “Vreeeeiii sa fiiiii sotiaaaa meaaaaa?! Stiiiu

ca vreeeei!!!” “Ba nuuuu!” “Ba daaaaaa!” “Ba nuuuuu!” “Ba daaaaaa!” “Ba nuuuuuu!” “Ba daaaaaaa!” “BINEEEEEE! HOOOOO!”

hahahahahah =))

Posted

your mom?

1. Mama te-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA “Daca vreti sa vaomorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat”

2. Mama te-a invatat ce e RELIGIA “Roaga-te sa iasa pata aia din covor”

3. Mama te-a invatat ce e LOGICA “Pentru ca asa am zis eu, de-aia”

4. Mama te-a invatat MAI MULTA LOGICA “Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras”

5. Mama te-a invatat ce e IRONIA “Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi”

6. Mama te-a invatat ce e CONTORSIONISMUL “Uita-te la murdaria de pe ceafa ta “

7. Mama tea- invatat ce e VREMEA “Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea”

8. Mama te-a invatat ce e IPOCRIZIA “Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!”

9. Mama te-a invatat despre CICLICITATEA VIETII “Eu te-am facut, eu te omor!”

10. Mama te-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI “Nu te mai comporta ca taica-tau”

11.Mama te-a invatat ce e INVIDIA “In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu”

12. Mama te-a invatat ce e ASTEPTAREA “Asteapta numai pana ajungem acasa”

13. Mama te-a invatat ce inseamna A PRIMI “O sa ti-o primesti cand ajungem acasa”

14.Mama te-a invatat ce e UMORUL “Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine”

15. Mama te-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT “Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata”

16. Mama te-a invatat ce e GENETICA “Esti exact ca taica-tau”

17. Mama te-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC “Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?”

18. Mama te-a invatat ce e INTELEPCIUNEA “Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi”

19. Si preferata mea, mama te-a invatat ce e JUSTITIA “Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine”

Guest BabyAnkiss
Posted

Fazele cu FOLCLORISTUL si MIHAI TRAISTARIU sunt mortale =))))))

Posted

7. FOLCLORISTUL : “Vrei ca tot restul vietii sa muncesti in casa, curte, gradina si la camp ca o sclava, sa cresti copiii, sa ma astepti cand vin de la carciuma si sa mananci bataie pana cand moartea ne va desparti?”

=)) astea 2

Posted

3. MANELISTUL : “Sa moara tata de nu te iubesc din iubire si simt iubire de tine. Hai sa te fac femeia mea trai-ti-ar! Ma jur pemormantu' lu' aia batrana ca ti-l aduc pe Sorinel sa cante la nunta!”

Eu le aleg pe acestea doua... =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...