DemonuL_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Are o fata care te face sa o indragesti imediat, desi bietul animal n-a fost prea norocos. S-a nascut cu doua picioare, dar pare ca nu-i pasa deloc ca nu este la fel ca si ceilalti.Stapanul micutului caine spune ca acesta s-a adaptat foarte usor situatiei in care se afla."Arata ca un cangur cand sare", remarca plin de mandrie stapanul.In plus, fiindca este deosebita micuta catelusa va fi testata de etnologi pentru a vedea daca poate sa ajute batranii care stau in aziluri.Video
LeX LuTHoR Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 sweet puppy, pacat ca trebuie sa se chinuie asa exista proteze pt. caini, nu inteleg de ce nu a apelat la una... probabil nu vroia sa scoata in evidenta handicapul catelusei i guess...
Luci Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 mie mi-se pare trista :(vorba lui lex mai bine ii puneau o proteza..ceva ..nush mi se pare ca ar vrea sa se sprijine si ea de piciorul unui om...si nu poate ca pica in bot :(
DemonuL_ Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 e dragut rau...zici ca e cangur Da cred ca se chinuie cand merge:|
marius_truckerfan Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 sweet puppy, pacat ca trebuie sa se chinuie asa exista proteze pt. caini, nu inteleg de ce nu a apelat la una... probabil nu vroia sa scoata in evidenta handicapul catelusei i guess... Nu o poate "manevra" cum trebuie . S-a obişnuit deja aşa . Sweeeeeeeeeeeeetttt :wub:
NoComment Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 saracul catel ... cat de mult se chinuie sa mearga ... totusi nu e cangur ...
trAANCe~ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 nu ma face sa o indragesc nici imediat, nici mai tarziu /:)