Jump to content
DemonuL_

Boala zace la Fast Food

Recommended Posts

Posted

Sincer sunt bune fast-food ( MC / KFC / " shawarma " ) ca gust , insa continutul la unele lasa de dorit ... pe langa faptul ca nu sunt sanatoase mai si ingrasa ca naiba ... Un fast - food sa inchis deoarece sa gasit in maioneza spermatozoizi de la 3 persoane .

Ce am vazut cu ochii mei a fost in mall in Timisoara cum resturile intregi de la mancare le pun din nou in vanzare . Mancam de la KFC si vedeam baietii care strang de pe masa ( angajatii ) . Au un tomberon special unde se arunca resturile , dar ei pun bucatile de " crispi " pe o tava , cand strang 10 bucatii ( dau un exemplu ) acopera cu o alta tava . Stiti si voi ca toate tavile sunt transportate goale in interior , unde se spala apoi nah se pun pe ele din nou . Dar resturile intregi le pun inapoi la vanzare , eventual le mai arunca o data in ulei sa fie calde si e bine asa ...

Posted

Un fast - food sa inchis deoarece sa gasit in maioneza spermatozoizi de la 3 persoane .

:rofl2: OMG !

A fost un triunghi conjugal gay ! :rofl2:

Eu n-am vazut astefel de cazuri incredibille , dar nici nu mananc de la fast food prea des :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...