K1dduletz Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Scarbos .. eu am inceput sa refuz sa mai mananc de la Fst Food-urile acestea de cartier ...
locomotors Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 De acum inainte o sa ajungem sa stam sa vedem cand si cum se gateste mancarea comandata
Ioana Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bleah...nu e prima data cand se-ntampla aşa ceva...
Anthyc Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 mai intai ala care se stergea cu buretele pt vase la fund si stranuta in mancare, acum astasi nu sunt singurele Fast Food'uri
GettinDatMoney Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Vedeti .... duceti`va la scoala cu pachetelu de acasa.@ stinky
2dor Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Aroma de bumbac ? De chilot ? avem de toate doamna !
-clao- Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Sincer sunt bune fast-food ( MC / KFC / " shawarma " ) ca gust , insa continutul la unele lasa de dorit ... pe langa faptul ca nu sunt sanatoase mai si ingrasa ca naiba ... Un fast - food sa inchis deoarece sa gasit in maioneza spermatozoizi de la 3 persoane . Ce am vazut cu ochii mei a fost in mall in Timisoara cum resturile intregi de la mancare le pun din nou in vanzare . Mancam de la KFC si vedeam baietii care strang de pe masa ( angajatii ) . Au un tomberon special unde se arunca resturile , dar ei pun bucatile de " crispi " pe o tava , cand strang 10 bucatii ( dau un exemplu ) acopera cu o alta tava . Stiti si voi ca toate tavile sunt transportate goale in interior , unde se spala apoi nah se pun pe ele din nou . Dar resturile intregi le pun inapoi la vanzare , eventual le mai arunca o data in ulei sa fie calde si e bine asa ...
2dor Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Un fast - food sa inchis deoarece sa gasit in maioneza spermatozoizi de la 3 persoane . :rofl2: OMG ! A fost un triunghi conjugal gay ! :rofl2: Eu n-am vazut astefel de cazuri incredibille , dar nici nu mananc de la fast food prea des