DemonuL_ Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Doi soti din Bacau au reclamat o doctorita pe motiv ca aceasta i-ar fi rupt clavicula bebelusului lor in timpul operatiei de cezariana. Medicul nu exclude, senin, nici aceasta varianta: da, se poate sa fi tras copilul prea tare, dar le-a spus parintilor ca astfel de incidente "se mai intampla". Colegiul medicilor se va pronunta zilele urmatoare asupra vinovatiei doctoritei.Sursa:Antena 1
MoBiLe Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 este ceva normal sa se mai rupa un lucru cand tragi tare de el.bine la copil trebuie avut grija mare.am auzit ca poti sa traiesti bine mersi fara o clavicula.medicul nu o sa pateasca nimic pentru o clavicula.
Luci Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Doi soti din Bacau au reclamat o doctorita pe motiv ca aceasta i-ar fi rupt clavicula bebelusului lor in timpul operatiei de cezariana. Medicul nu exclude, senin, nici aceasta varianta: da, se poate sa fi tras copilul prea tare, dar le-a spus parintilor ca astfel de incidente "se mai intampla". Colegiul medicilor se va pronunta zilele urmatoare asupra vinovatiei doctoritei.sursa ?on: nu cred ca va patii nimic.."se mai intampla"
DemonuL_ Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 sursa ?on: nu cred ca va patii nimic.."se mai intampla"Sursa :Antena 1
jas2jas Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 medici necalificati , salarii mici , se plictisesc , mai fac un scandal , mai omoara un copil.. ce sa le faci.. rusine..
Random Hero Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 incredibil... si pentru simplul fapt ca "se mai intampla"... va scapa basma curata
[IlluSioN] Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 asa se intampla cand aia .. se grabesc sau sunt si mai rau nepotriviti pentru locul de munca
Alecswtzu Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Probabil , se va intampla in continuare , si sunt multe abuzuri ,cred ca vroia sa duca sa mai ia o spaga.
MIRAje Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ce parinti prosti...asa cv se mai intampla,alta treaba nu aveau
NoComment Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 de parca ar fi primul medic care face asa ceva ...