Jump to content
Dani

Ceas cu LED-uri

Recommended Posts

Posted

Niste cercetatori de la Evil Mad au modificat ideea unui ceas cu lampi micatoare care creeaza umbre a lui David Friedman de anul trecut. Ei au modificat mecanismul prin implementarea celor trei inele puse unul peste altul, fiecare avand 12 beculete cu LED (in total 36). Dupa cum vedeti si in poza manuta pentru ora este reprezentata prin umbra de la LED-ul rosu si arata ora 6, manuta pentru minute este reprezentata prin umbra de la LED-ul verde si arata minutul 20 iar manuta pentru secunde este reprezentata prin umbra de la LED-ul alabstru si arata secunda 40. Cele trei LED-uri colorate aprinse sunt montate fiecare pe un alt inel ca sa creeze un astfel de efect uimitor si magic. Ce pot sa va mai zic e ca merge cu o baterie 3xAA. Daca doriti mai multe informatii intrebati-i pe cei care l-au creat.

Imagine IPB

Alte imagini

Posted

si eu am facut la ora de fizica , doar ca mi-a esuat [ dar am luat un 10]

este simplu de facut . facetiva mai bine singuri.[ daca la 13 ani am reusit si voi reusiti]

Posted

naspa park e de la magazinu ''totu la 3 lei''

te asigur ca nu costa atat... si parerea mea, nici nu arata de atat :D doar ca are putina [poate putin mai multa :))] dreptate Pedro de Pacas :tiphat:

Posted

lol .., mare porcarie .. , ala cu HDD`u e mai interesant , da asta zici ca e inventie pt copii mici ca sa`i poti mituii sa isi faca temele ..........

Posted

In grajd la vaci mi-ar trebuii un ceas deasta ca e cam intuneric ...

:coffee:

si eu am facut la ora de fizica , doar ca mi-a esuat [ dar am luat un 10]

este simplu de facut . facetiva mai bine singuri.[ daca la 13 ani am reusit si voi reusiti]

Deci ti-a esuat sau ti-a reusit?Ne-ai bagat pe toti in ceata :blink:

asta e mai interesant

Asta merge de un atestat (pt astia de la tehnic) :right:

Guest stefteo21
Posted

Ce porcarie... si un copil de 10 ani cu tata electronist ar putea face ceasu ala...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...