Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest kreeper

Problema MU

Recommended Posts

Guest kreeper
Posted

Cand intru in mu , dupa vreo 10-30 minute mi se restarteaza calculatorul, brusc si fara nici un mesaj sau eroare.

Problema o am numai in MU si doar in clientul cel nou, pe celalt server (97d nu am problema asta).

+ Mentionez ca problema a aparut o data cu ultimele updaturi ale clientului, acum 1-2 luni nu aveam problema.

Ce as putea face sa o rezolv ?

Guest kreeper
Posted

Ma ajuta cineva ? E din cauza ultimilor patch-uri.

Guest kreeper
Posted

nici asta... apropo imi foloseste 65% din procesor, inainte folosea doar 50%. Am pentium 4 dual core.

-Ram 1GB merge perfect

-Procesor se mai incalzeste dar nu vad legatura atata timp cat stau cu 10 aplicati deschise in 100% si nare probleme.

-Placa video , nu foarte performanta dar merg si ultimele jocuri aparute.

- Placa de baza bunicica

-HDD cam rulat , dar merge perfect nare baduri am incercat si sa mut jocul pe alte partiti, acelasi rezultat.

-Sursa ma tine, thermaltake (sau cum se scrie) de 750W

Windowsul nare nici o problema, fara erori fara virusi fara spyware, imi merge totul perfect cu exceptia mu-ului. Mu-ul de pe 97d la fel si el merge perfect, asta ce dumnezeu are ?

Guest kreeper
Posted

placa video are update la zi iar curatenie fac in el o data la 3 luni, crede-ma ca m-am gandit si la asta. Temperatura procesorului doar cu programele initiale e undeva pe la 37-40grade, cand intru in mu urca pana la 50-52. Dar asta nu e una din cauzele restartari, acum cateva zile am facut o editare video HD in care a mers 50 min in 100% continuu si a ajuns pana la 58-60 grade si nu sa restartat. Chear daca se incalzeste nu se restarteaza de la asta. :|

De obicei imi rezovam singur problemele de genu asta, dar acuma nu am reusit sa dau de capat de aia am postat.

Guest kreeper
Posted

Mai imi da si mie cineva o ideie ? Am downloadat acuma patch-ul 5 , dar nu pun prea mari sperante sa se rezolve.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...