Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest sm3n@rul

Inca o sugestie pt admini

Recommended Posts

Guest sm3n@rul
Posted

Regula cu RECLAMA mi se pare aiurea! Playerii ar trebui sa aiba libertatea de a vorbi liber despre orice server doresc deoarece e datoria adminilor sa atraga playerii pe server. Daca un player este multumit pe serverul pe care joaca poate sa i se faca reclama la 3892570935136151193641 de servere ca tot pe acelasi va ramane. Daca noua ne interzic adminii sa facem reclama inseamna ca si ei recunosc ca serverul este de . :readthis: ....

Posted

Regula cu RECLAMA mi se pare aiurea! Playerii ar trebui sa aiba libertatea de a vorbi liber despre orice server doresc deoarece e datoria adminilor sa atraga playerii pe server. Daca un player este multumit pe serverul pe care joaca poate sa i se faca reclama la 3892570935136151193641 de servere ca tot pe acelasi va ramane. Daca noua ne interzic adminii sa facem reclama inseamna ca si ei recunosc ca serverul este de . :readthis: ....

poti sa faci si tu reclama, oricine poate vorbi liber despre un anumit server. problema e ca nu ai voie sa scrii linkul direct catre site-ul acelui server.

Guest sm3n@rul
Posted

Daca nu stiai matala domnu' Player

Unii intra pe server doar pentru a face reclama la acel server si dupaia ies

Hev a nais dey

Si ce daca intra pe server doar ca sa faca reclama? Daca voua cei care jucati pe linkmania va place serverul n-o sa plecati de pe el, si la urma urmei alora care intra doar ca sa faca reclama degeaba le da ban adminul ca ei oricum nu joaca pe srv nu?

Guest sm3n@rul
Posted

daca serverul e deeee.....ce mai joci pe el?

Nu mai joc m-am lasat joc pe altele season 4 chestii treburi, pe asta jucam doar pt ca mai jucau niste prieteni :tiphat:

Posted

vrei sa vezi pe global chat numa reclame ? linkuri la hi5 ? jocuri online de browser care necesita vizitatori? bloguri ?

regula este foarte bune <_<

Guest sm3n@rul
Posted

' date='Apr 11 2009, 22:07' post='3695027']

vrei sa vezi pe global chat numa reclame ? linkuri la hi5 ? jocuri online de browser care necesita vizitatori? bloguri ?

Nu cred ca s-ar intampla treaba asta cel putin pe alte srv nu se intampla,inseamna ca au playerii o problema :|

Posted

' date='Apr 11 2009, 22:07' post='3695027']

regula este foarte buna *

rpd si-au facut oameni quote la semnatura cu greseala mea ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...