Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest sm3n@rul

Sugestie admini

Recommended Posts

Guest sm3n@rul
Posted

Sugestia mea ar fi aceea ca adminii s-o lase mai usor cu banatul! Am jucat pe multe srv season 3 si season 4 si pe nici unul nu erau reguli si playeri de ... ca pe srv asta! Tocmai de aceea m-am mai lasat o data de linkmania, acum m-am reapucat crezand ca s-a schimbat cv dar singurul lucru care s-a schimbat e de fapt season 1=)) ca in rest ce am specificat mai sus^^. Daca tot suntetiadmini si doar dati ban fata de alte srv la care se fac eventuri misto si se ajuta playerii dc nu dati la toti playerii de pe srv si jucati doar voi ar fi mai amuzant nu credeti? Eu zic ca ar fi mai bn sa va acupati mai mult de srv si mai putin de ban!Bafta!

Sugestia mea ar fi aceea ca adminii s-o lase mai usor cu banatul! Am jucat pe multe srv season 3 si season 4 si pe nici unul nu erau reguli si playeri de ... ca pe srv asta! Tocmai de aceea m-am mai lasat o data de linkmania, acum m-am reapucat crezand ca s-a schimbat cv dar singurul lucru care s-a schimbat e de fapt season 1=)) ca in rest ce am specificat mai sus^^. Daca tot suntetiadmini si doar dati ban fata de alte srv la care se fac eventuri misto si se ajuta playerii dc nu dati la toti playerii de pe srv si jucati doar voi ar fi mai amuzant nu credeti? Eu zic ca ar fi mai bn sa va acupati mai mult de srv si mai putin de ban!Bafta!

PS:La alte servere inainte de a da ban daca nu este grava incalcarea regulii se da dau si advertismente

Guest sm3n@rul
Posted

Ce vina avem noi daca tu incalci regulamentul de pe acest server?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3682709

Nu aveti nici o vina va spun doar ca si asa sunt regulile prea severe pentru cate spoturi sunt! E normal ca vor fi incalcate de multi playeri ca sa faca lvl nu? Daca erau spoturi multe mi se parea corect regula incalcata=ban! Sugestia mea ar fi aceea de a da un advertisment-doua inainte de ban daca nu se incalca vreo regula importanta(sunteti prea incordati relaxati-va ca vine pastele :beer: )

Guest sm3n@rul
Posted

e cel mai organizat server din lume :)

Asa crezi tu! inseamna ca asta e singurul server pe care ai jucat sau daca ai jucat pe altele probabil ca ai jucat pe ultimele din top 100 mu servers. Fac pariu cu tine ca cel putin un sfert sau jumatate din playerii de pe 97 d joaca pentru prima data mu. Cred ca aia stau la ban non stop ca ce am observat pe srv asta adminii dekt dau ban si atat si de "sarbatori" fac eventuri. Cred ca un admin - doi erau suficienti pentru treburile astea ca de warn nu s-a auzit.

' date='Apr 10 2009, 00:17' post='3687439']

nu te adaptezi ? reguli prea severe? fugi pe servere unde primesti avertisment si e haos

Daca vrei sa sti pe alte servere primesi avertisment si nu e haos deoarece daca ai fost prins a doua oara primesti de 3 ori mai mult timp ban decat pe linkmania asa ca nu risca nimeni de 2 ori, decat sa aiba pe alte srv conturi sa nu se plictiseasca o luna de zile pt un pk pe spot sau un pk in arena

dute unde nus reguli

Nu-ti face griji ai dreptate! O sa ma duc unde nu's reguli(daca asa crezi tu=))), dar unde sunt ultimle versiuni aparute si unde adminii isi fac treaba si incearca sa faca cel mai bun srv sa atraga playerii, nu unde se da sm3ch3r ca e admin si stie sa dea ban si atat! Bafta la joc :beer:

Guest sm3n@rul
Posted

pa

Atat te duce mintea sa scrii doua litere> :crazy: < :error:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...