Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tsu_Xing

New golden stats

Recommended Posts

Posted

ti se pare o imbecilitate 97d dar cand rupeai rr-urile nu mai era asa...frumos din partea ta :clap:

simt miros a iq spre 0 absolut -_-

Uita-te atent, am scris ca mi s-a parut o imbecilitate ca versiunea a stat atatia ani, nu ca versiunea in sine este o imbecilitate

@garone, tu nu ai dreptul sa vb, nu in modul cum o faci, tu ai avut timp sa-ti faci set -_-

Daca nu ati inteles... si se pare ca nu, eu, prin acest topic vreau o egalitate, daca atatia au avut goldeni mai slabi, acum de ce sa fie mai puternici, sa se creeze aceasta diferenta intre cei care au reusit sa-si faca set +5 si cei care s-au apucat mai tarziu? -_- Sau poate ca cei care au reusit sa-i omoare si reusesc acum sa omoare sa-si mareasca avantajul si sa creeze pretul pietei? -_-

Posted

eu am facut destui +5 acum cand sunt mai mari,dar trebuie sa te mai ajute cineva.De exemplu bk sta in stikll-ul de la scut si tine goldenul iar un sm sau mg da cu poison,in cateva min pica.Sau faza cu blocatul e cea mai simpla.

Posted

nu spun ca este imposibil sa-l omori, dar nu inteleg d ce se fac aceste modificari cand au avut svr de test, daia a fost cat a fost BETA S1 <_< sa testeze anumite chestii, nu sa faca 1 sapt intr-un fel si apoi sa modifice -_- sanse egale pt toti -_-

Posted

O amarata de armura lk dsr de la un +3 ajunge si la 30 de soul si poate si mai bine daca se bat multi pe ea.Cum a zis cineva mai sus,ei fac preturile.Nu e corect dar pentru cei care nu joaca sa fie primii in top si sa se omoare dupa concurenta,timpul o sa le rezolve pe toate si o sa mai scada preturile iar rr se vor inmulti.

Poate dura si luni de zile #-o :bananadance2: :dooh: .Astept 2 3 luni sa imi fac un set .. #-o

Posted

cum spuneti si voi ... faza cu rena / goldenii ...

nu sunt sanse egale pt cel care s-a apucat din prima zi si cel care s-a apucat dupa 1 saptamana ... dar ce sa faci ? scandal pe forum si cu cam atat ramai ...

Posted

faza e ca imi fura sirenele spotu' -_-

=)) =))

Acum sa sarim de la spam.....OARE DE CE A FOST FACUT BETA?! Daca nu s`au modificat acolo toate astea si se face aici......suna cam penal ,nu? :)

Posted

la fel si aia +3, is cu mult mai tari ca +4 :|

ar trebui sa va bucurati k puteti face+4 si aveti seturi acceptabile majoritatea.Care`i faza cu +4 ce nu`ti convine? k merge orice nab la inv? :dooh:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...